niedopłata powinny być uwzględniona w podliczeniu wydatków (jeśli przypada na miesiąc obrachunkowy), z tym że z rozliczenia rocznego nie przyjmujesz pełnej kwoty tylko 1/12jeżeli przedstawia się wydatki za gudzień ...wnioskodawca zapłacił jeszcze dodatkową fakturę za podgrzanie cieplej wody...opłata roczna od grudnia 2022 r do grudnia 2023 r. czy bierzecie to do wydatków?
niby tak myślałam, ale czy ja wiem...brodafix pisze: ↑03 sty 2024, 10:27niedopłata powinny być uwzględniona w podliczeniu wydatków (jeśli przypada na miesiąc obrachunkowy), z tym że z rozliczenia rocznego nie przyjmujesz pełnej kwoty tylko 1/12jeżeli przedstawia się wydatki za gudzień ...wnioskodawca zapłacił jeszcze dodatkową fakturę za podgrzanie cieplej wody...opłata roczna od grudnia 2022 r do grudnia 2023 r. czy bierzecie to do wydatków?
4a. Wydatki naliczone i ponoszone przez okres dłuższy niż jeden miesiąc przelicza się na okresy miesięczne.
to w końcu do grudnia czy do listopada?od listopada 2022 do listopada 2023
no i tutaj dochodzimy do kwestii wydatków ponoszonych, a wydatków poniesionycha jeżeli to jest za okres od listopada 2022 do listopada 2023 zapłacić ma np do któregos dnia grudnia a wydatki za grudzień teraz sie przedstawia...