podjęcie zatrudn. za granicą - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 kwie 2015, 12:05

Jeżeli Pani pobiera u mnie zas. pielegn, św. pielęgnacyjne i zasiłek rodzinny . Dzisiaj zgłasza mi ze mąż od 09 marca podjął zatrudnienie z granicą. Co ja z tym robię bo zgłupiałam ??????
lok

Napisano: 09 kwie 2015, 12:33

Prosę o jakieś wskazówki bo mam czarna dziurę - czy mam uchylić te decyzje czy wstryzmac wypłatę????? prosze o pomoc
lok

Napisano: 09 kwie 2015, 14:10

zapytanie o koordynację do ROPS, jak napiszą ze zachodzi i od kiedy, wtedy uchlasz dec.
sabi

Napisano: 09 kwie 2015, 14:41

NO A JAK TO POTRWA DŁUGO TO CO Z WYPŁATĄ ŚWIADCZEŃ MOŻE MI NAPISAĆ ŻE PROSI O WSTRZYMANIE WYPŁATY ŚWIADCZEŃ DO CZASU PRZYJŚCIA ODPOWIEDZI CZY ZACHODZI KOORDYNACJA
LOK

Napisano: 14 kwie 2015, 14:38

mam podobne sytuacje, ustalałam z ROPS że napiszą oświadczenie "co zaszło" i w nim osoba napisze prośbę o wstrzymanie wypłaty świadczeń rodzinnych. To wysyłam do ROPS (- kopię za zgodność i z zapytanie o koordynację z informacją od kiedy przyznałam i zawiesiłam). Tylko nie wiem co daję danej osobie - tego w ROPSie Pani nie pamiętała...może ktoś wie? Przyrzuciłam KPA i nic :? Wydaje mi się że strona powinna być poinformowana o spełnionej prośbie ;)
anilah29

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x