podpowiedzcie:)
Re: podpowiedzcie:)
zgładzenie ....haha, to pisze osoba, która pracuje z dziećmi? a tak na poważnie, masz problem? idź do dyr i powiedz, co Cię boli. To najprostrza i najbardziej właściwa droga. pozdrawiam
może pisząc \"zgładzenie\" chodziło jej/jemu o wyrównanie nierówności w placówkach 

nie wiem co chcesz mu zgładzić, ale polecam golenie. Naprawdę u mężczyzn twarz po jest dużo gładsza. Jak to kobieta to sa tez gładzie do twarzy, czy tam szpachle ale tez pomaga.
Osobiście nie jestem za wyrównywaniem nierówności (\"zgładzaniem\") szczególnie u kobiet, ale jak ktoś się uprze...
Być może Hey masz rację, czyli chodziło o golenie, a lex od razu straszy paragrafami.
Więc jeśli \"dyr\" jest facetem to można mu \"zgładzić\" twarz, a jeśli jest kobietą to np. nogi
Tak czy owak ciekawa sytuacja 
Być może Hey masz rację, czyli chodziło o golenie, a lex od razu straszy paragrafami.

Chodziło zapewne o złagodzenie. Ja noszę zarost tzw dwudniowy i nie życzę sobie takiego zgładzania.
Kapek myślisz, że chodziło o złagodzenie dyr? A może miało być zgłodzenie

pomysł z depilacja (na sucho) i wczasy odchudzające sa ekstra pomysłem:)
Gremlin ale trafiłeś! Moja dyrekcja nie dość, że ma lekki wąsik to ciągle na diecie a i tak waży z 80 kg.
Ostatnio modny jest system odchudzania tzw Dieta Niesioła -podobno skuteczny, więc niech autor wątku spróbuje zagłodzić.
Ostatnio modny jest system odchudzania tzw Dieta Niesioła -podobno skuteczny, więc niech autor wątku spróbuje zagłodzić.
Oprócz podpowiedzcie:) - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
delegacja wychowawcy
poszukuję wychowawcy (mężczyzny)
czy Centrum Administracyjne może prowadzić księgowość RDD?
ANKIETA do pracy magisterskiej
Opieka indywidualna
Przejście na kodeks sprawy techniczne
czy załujecie ,ze jestescie asystentem rodziny?
Dzieci zaburzone i upośledzone W DD
pytanko
Szkolenia z ROPS
urlopowanie
pielęgniarka
umowa o prace
Praca psychologa w MOW - opinie,zarobki
pieczatka
przewozy dzieci