PODWYŻSZENIE ALIMENTÓW W sYGNITY

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~Tomek

PODWYŻSZENIE ALIMENTÓW W sYGNITY

Post autor: ~Tomek »

Jak wprowadzić podwyższenie alimentów w Sygnity
~smutna

Re: PODWYŻSZENIE ALIMENTÓW W sYGNITY

Post autor: ~smutna »

ja robie na NOWY WNIOSEK/ ZMINA DECYZJI W ZWIĄZKU ZE ZMIANĄ SYTUACJI ŻYCIOWEJ/ i można wszsttko zmieniać, modyfikować a poprzednia decyzja zamknie sie
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

dzięki, spróbuję (wiem, że to było głupie pytanie ale pracuję dopiero drugi tydzień...)
~Robert

Post autor: ~Robert »

a decyzja z decyzji mozna zrobic?
~motyl

Post autor: ~motyl »

mi informatyk kazał decyzja z decyzji
~Agata

Post autor: ~Agata »

ale jak się to robi? Gdzie najpierw wchodzę? Czy mógłby ktoś to napisać co robić krok po kroku?
~wika

Post autor: ~wika »

wprowadzić wniosek w związku ze zmianą sytuacji
~Magda

Post autor: ~Magda »

a dochody wprowadzam takie, jak na zaświadczeniu z października tak?
~Robert

Post autor: ~Robert »

kobitka złozyła o podwyszenie alimentow w lutym a wyrok sadu był z 11 lutego z tym ze z splata roznicy od 12 stycznia i jak robie wniosek z zmiana sytu. zyc. to w planie wyplat jest tylko roznica za luty, moze mam date wniosku wpisac 12 styczen bo jezeli Sad od tej daty przyznal podwyzszenie to znaczy ze ona pewnie w tym dniu zlozyla wniosek bo na wyroku nie pisze to,
ODPOWIEDZ