podział listy wypłat - sygnity

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~Nika **

podział listy wypłat - sygnity

Post autor: ~Nika ** »

Mam podzielić zasiłek pielęgnacyjny do DPS - 70% dla domu a 30% dla pensjonariusza, jak to zrobić technicznie w sygnity.
~ula5

Re: podział listy wypłat - sygnity

Post autor: ~ula5 »

plan wypłat zaznaczasz miesiąc po prawej stronie będzie podziel pozycję i wtedy dodaj osoba i kwota 30% i jeszcze raz dodaj instytucja- 70% i akceptuj
~Nika **

ale mam wejść na plan wypłat przy danej osobie jak już mam zrobioną decyzję?
~Nika **

bo już mam zrobioną i zatwierdzoną decyzję i jak weszłam w jej plan wypłat to mi nie dało zmodyfikować
~Hathor

Post autor: ~Hathor »

klikasz na pozycję która ma byc do wypłaty w planie wypłat np. lipiec następnie klikasz na podziel robisz podział na 2 pozycje jedna to 30% druga to 70%
~Hathor

Post autor: ~Hathor »

następnie dla każdej z pozycji można ustawić odbiorce z czego jednym będzie DPS
~Ania

Post autor: ~Ania »

Z tym, ze najpier musisz cofnać zatwierdzenie decyzji, a jesli nie możesz cofnać zatwierdzenia musisz zrobić decyzję zmieniajacą
~Sofija

Post autor: ~Sofija »

Nie trzeba cofać zatwierdzenia decyzji. Można podzielić pozycje z zatwierdzonej decyzji, pod warunkiem, ze pozycja nie jest na liscie wypłat. Wystarczy podświelić decyzję, wybrac przyycisk \"Plan wypłat\', a potem \"Modyfikuj plan wypłat\".
ODPOWIEDZ