pokrzywdzeni podopieczni - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 12 paź 2012, 14:11

Witajcie

mam problem moja znajoma korzysta z Gops( w małej miejscowości), pani kieorwnik tegoz Gops-u utrudnia otrzymanie jakichkolwiek zasiłków dla podopiecznych np. strasząc ich alimentami, które będę musiały płacic ich dzieci lub każe dojezdzac osobom starszym i chorym do Gops-u, by podpisac dokumenty, nie udziela informacji o róznych rodzajach zasiłku, człowiek sam musi się zastanawiac co ma wybrac. Pracownik socjalny tegoz Gopsu takze nie reaguje na wołanie o pomoc, chociaz przejezdza obok podopiecznych takze prosi by zapoznali sie z dokumentami osobiscie przychodzac. Nie stwierdziłam zadnego zainteresowania sie losami starszych osob.
Czy tak mam wyglądać praca Gopsu? a gdzie empatia, ktora jest wymagana na owe stanowisko.
Nadmienie równiez, iz pani kierownik Gopsu porabiała wczesniej podpisy, oraz pisala w pismach ze przyznaje swiadczenie a podopieczny nie dostał ani złotówki.

Prosze o porade lub o kontakt do komisji lub rzecznika, gdyz moim skromnym zdaniem tak nie powinno byc by za pieniazki rządowe na biednych ludzi pracownicy wyjezdzali za wycieczki zagraniczne.
~justyna

Napisano: 26 paź 2012, 12:27

napiszcie skarge do wójta / burmistrza luz urzedu wojewódzkiego
~asiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x