Polski Breivik złapany!
Polski Breivik złapany!
To są właśnie skrajni narodowcy, prawicowcy i nacjonaliści. Bojówkarze PiS-u!
Mają pracę, kasę, prestiż a mimo to pielęgnują w sobie nienawiść do własnej ojczyzny i demokratycznie wybranych władz.
Mają pracę, kasę, prestiż a mimo to pielęgnują w sobie nienawiść do własnej ojczyzny i demokratycznie wybranych władz.
Re: Polski Breivik złapany!
Brunon gosił takie oto hasła:
https://www.wprost.pl/ar/357255/Kim-jest ... -w-Polsce/
https://www.wprost.pl/ar/357255/Kim-jest ... -w-Polsce/
No i mamy temat zastępczy, co nowego nastąpi pod płaszczykiem zamachu o ile to prawda, wyższe podatki, GMO i wiele innych ale cóż lemingi wlepią ślipia w ekran i napawać się będą sensacją.
Następny psychol spod prawicowej bandery. Zwolennik Polski dla polaków i izolacji.
jaki temat zastępczy? gdyby Brunon planował wysadzić w powietrze Kaczyńskiego to niebyłby to temat zastępczy, ale haaaalo na całą Polskę a Tusk winien i potrzebna komisja międzynarodowa
Cóż realnie patrzę, widzę, myślę ale jak ktoś używa pasty z fluorem i zajada się chemią to uwierzy we wszystko huehuehue. Nadmieniam nie jestem zwolennikiem itp.....
Z analiz służb jasno wynika że ten koleś był prawicowcem. Skrajnym i radykalnym ale prawicowcem. Kimś kto idzie do kościoła i modli się o śmierć dla \"obcych\".
Kolejny powód by nie głosować na oszołomów spod znaku mohera, racy i swastyki.
Kolejny powód by nie głosować na oszołomów spod znaku mohera, racy i swastyki.
Poniżej tekst jaki został przez niedoszłego zamachowca zamieszczony na jednym z forów. Pisownia słowa \"POlityków\" coś mi przypomina. Ktoś tutaj też tak pisał!
-\"Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa \"wolnosc\" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego\"
-\"Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa \"wolnosc\" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego\"
No właśnie. Tego mohery nie podważą. To człowiek prawicy.
Pytanie co resztą tj. tymi którzy pomagali temu zje.bowi?
Pytanie co resztą tj. tymi którzy pomagali temu zje.bowi?
Oprócz Polski Breivik złapany! - HYdE PaRK przeczytaj również:
daj nam siłę
Czy to obraza i profanum?
A ja już nie będę beształ dzibar bo dobry ze mnie ateista;)
Mowa nienawiści
Dlaczego nie ma pracy w Polsce?
Opania nie chciał zagrać Lecha - dobrze czy źle?
Popieram ministra Boniego
Co PiS da Polsce?
Jakie filmy lubicie?
Może jednak coś docenić?
NOWE STANDARDY PIS-U
Poszukuję osoby chętnej do pomocy
14 listopada Protesty w całej Europie
Kiedy polubimy żydów?
Ale o co chodzi
Bardzo źle się dzieje