Pomoc w sow Aktywny Samorzad-prawa jazdy - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 13 gru 2021, 1:18

Mam osobę na kurs prawa jazdy robiąc weryfikację merytoryczną :
Wnioskodawca wnioskuje o zwrot za kurs- 2000 zł i dojazdy-800 zł.
Zaznaczyłam przyznanie dofinansowania kwoty po wyliczeniach wychodzą inne. Wyliczoną kwotę wpisałam jako przyznane dofinansowanie. Tworząc natomiast umowę w załączniku do umowy powstaje błąd. Ponieważ jest zapis kwota przyznana -to kwota po wyliczeniach 2056 zł. A poniżej zapis w tym kurs: 2000 zł , dojazdy : 800 zł. Czy ktos może wskazać mi błąd w weryfikacji?
Emilia88
Praktykant
Od: 13 gru 2021, 0:56
Zajmuję się: pfron

Napisano: 13 gru 2021, 9:10

Miałam to samo i też nie potrafiłam tego zmienić. Po prostu kwoty dofinansowania wpisałam sobie ręcznie w załączniku nr 1 do umowy.
Asia15
Stażysta
Od: 23 paź 2020, 11:41
Zajmuję się: Aktywny samorząd

Napisano: 13 gru 2021, 9:39

Jeśli dobrze myślę, to pewnie chodzi o to, że przy ocenie merytorycznej można wpisać wyliczoną całkowitą kwotę dofinansowania, ale nie można wpisać kwot poszczególnych składowych, dlatego system zaciąga do umowy kwoty wnioskowane.

Jedyne co mi przychodzi do głowy, to można wrzucić do systemu indywidualny szablon umowy dla tej osoby, gdzie zamiast "zmiennej" sami wpiszemy kwotę. Ale przy większej liczbie wniosków tego typu to robota głupiego.
Milosz90
Referent
Od: 06 mar 2020, 9:00
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd

Napisano: 13 gru 2021, 14:29

Można tez prosić wnioskodawcę o weryfikację kwot wnioskowanych... zawsze można cofnąć status wniosku na "do poprawy"
leon
Referent
Od: 06 lis 2017, 15:18
Zajmuję się: SO, WTZ, BA, Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x