Pomocy w 500+ jak licza zarobki

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Ewelina1986
Praktykant
Zajmuję się: sprzedawca
Kontakt:

Pomocy w 500+ jak licza zarobki

Post autor: Ewelina1986 »

Witam mam pytanie czy jezeli jestem samotną matką mam 5letnią córke i pracowalam od wrzesnia do lipca to czy nalezy mi sie teraz 500+ ? Bo wcześniej normalnie pobierałam i nie wiem czy teraz nie bede musiała zwracać za ten czas kiedy pracowałam ? Czy zarobki biorą na rok czy na miesiące bo jeżeli na rok to dochod mi nie przekraczał...proszę o pomoc
Ewelina1986
Praktykant
Zajmuję się: sprzedawca
Kontakt:

Re: Pomocy w 500+ jak licza zarobki

Post autor: Ewelina1986 »

Ewelina1986 pisze:Witam mam pytanie czy jezeli jestem samotną matką mam 5letnią córke i pracowalam od wrzesnia do lipca to czy nalezy mi sie teraz 500+ ? Bo wcześniej normalnie pobierałam i nie wiem czy teraz nie bede musiała zwracać za ten czas kiedy pracowałam ? Czy zarobki biorą na rok czy na miesiące bo jeżeli na rok to dochod mi nie przekraczał...proszę o pomoc
renulka
Starszy referent
Zajmuję się: św, fa, śr, zdo
Kontakt:

Re: Pomocy w 500+ jak licza zarobki

Post autor: renulka »

Za okres pracy będziesz zweryfikowana dochód za październik uzysk, a teraz jak nie pracujesz to utrata dochodu.
ODPOWIEDZ