POMOST - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 27 lip 2011, 11:39

Mam za mało zgodności % ZC- dokładnie 91%. Zatwierdziłem dziś dodatkowo listy z dożywiania na 20 tyś. i nic się nie zmieniło w kolumnie wartość świadczeń realizowanych w OU POMOST. Co robię nie tak ? proszę o pomoc.
~Gary

Napisano: 27 lip 2011, 11:40

A zrobiłem po wszystkim odbudowę ZC i oblicze realizacje i nic.
~Gary

Napisano: 27 lip 2011, 11:55

91% to jest dopuszczalna wartość, ale oczywiście jeśli chcesz mieć 100% powinieneś prześledzić dokładnie co wpisujesz w wartości obliczone ręcznie, ponieważ do zbioru centralnego nie idą np. żadne zwroty ani potrącenia, a w przypadku DPSów idzie tylko opłata gminy, bez opłat mieszkańca ani osób zobowiązanych. Trzeba by sprawdzić też czy wszystkie daty realizacji są z drugiego kwartału, bo np. jeśli potwierdziłeś listy wypłat z datą dzisiejszą to wejdą one dopiero do zbioru za 3 kwartał.
pozdrawiam, pytania o nasz Pomost uprzejmie prosimy zadawać na forum www.public.sygnity.pl/forums/
~Tomek

Napisano: 01 sie 2011, 21:07

witajcie mam pytanie pracuje w POMOST i mam obecnie problem bo nie byłam na spotkaniu w Krakowie odnośnie modernizacji programu. A dodatkowo jak zaczęłam rozpytywać to mój system tego nie wytrzyma. Czy macie takie informacje że musi być ta modernizacja i na czym to będzie polegać ?
~bb

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x