pomost std plik xml

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~ewa

pomost std plik xml

Post autor: ~ewa »

mam problem takiego rodzaju, że w pomoście nie otwierają sie pliki xml . Nie wyswietla mi raportów oraz nie moge podejżeć sprawozdania w pliku xml. W exelu nie ma problemu . mamy 3 komputery połaczone w sieć ale u koleżanek np raporty się otwieraja bez problemu a u mnie widać , że wykonuje ale nie pokazuje . Jaka może być tego przyczyna , może nie mam jakiegoś programu, albo coś zostało wyłączone. co moge zrobić ?
Pozdrawiam
~ewa

Re: pomost std plik xml

sory pomyliłam sie chodzi o plik HTML
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

Zobacz w systemie Windows jak są przypisane programy domyślne do rozszerzeń plików XML, HTML - powinna być używana przez Ciebie przeglądarka internetowa. Wtedy powinno być OK.
~ewa

do pana Tomka

Witam Zrobiłam tak jak Pan Tomek mówił ale ustawienia są wszystkie prawidłowe sprawdził informatyk , jak wykonuje raport wogle nie otwiera okna oraz nie sygnalizuje zadnych błedów . U koleżanki na 2 komputerze raporty wykonuje bez problemu . Co jeszcze moge sprawdzić. Może nie mam jakiejs aktualizacji lub programu
Pozdrawiam
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

To zostaje zgłoszenie na serwis - namiary są podane na głównym oknie Pomostu.
ODPOWIEDZ