POMOT - DECYZJA PILNE - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 08 cze 2009, 13:28

Mam prośbę - zrobiłam decyzję zmieniająca dla pani X - zas. stały - przy tworzeniu planu wypłat nie wskoczyło konto a więc automatycznie nie wskakuje mi na listę wypłat - BRAK PODANEGO KONTA.
W jaki sposób mogę tę decyzję a konkretnie plan wypłat zmienić - ZMODYFIKOWAĆ - próbowałam w administratorze ale coś mi nic nie wychodzi. Decyzja jest zatwierdzona dlatego proszę o pomoc być może przy poniedziałku coś robię nie tak hehehehe, POZDRAWIAM.
~Tola

Napisano: 08 cze 2009, 14:06

Ale jakiej firmy jest ten Pomost? Jeśli nasz to proszę o zadanie pytania na naszym forum www.public.sygnity.pl/forum/ - oczywiście da się to zrobić i nie trzeba zmieniać decyzji ani cofać jej zatwierdzenia, dopóki pozycja planu wypłat nie jest umieszczona na liście wypłat można zmienić w niej sposób wypłaty np. odnajdując tę decyzję na liście w oknie, do którego wchodzimy z głównego okna przez menu Świadczenia -> Realizowane -> Lista świadczeń i wybierając przycisk Wypłaty nad listą. Pojawi się okno z planem wypłat gdzie w odniesieniu do niewypłaconych pozycji możemy zmienić wszystko poprzez przycisk Pozycje.

pozdrawiam
Tomek
~SYGNITY

Napisano: 08 cze 2009, 14:10

w oknie głównym pomost wejdź w świadczenia,
realizowane -> lista świadczeń
wybierz decyzję wejdź w wypłaty.
W planie wypłat nie wypłacone pozycje można modyfikować
~krysia

Napisano: 08 cze 2009, 14:34

Och SYGNITY BRAWO hehehehehe jesteś naaaaaaaaaaaajlepszy - poszło - aczkolwiek Krysi też bardzo dzięęęęęęęęęękuję.
Ot zaćmienie umysłu przy poniedziałku.
~Tola

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x