Mam prośbę - zrobiłam decyzję zmieniająca dla pani X - zas. stały - przy tworzeniu planu wypłat nie wskoczyło konto a więc automatycznie nie wskakuje mi na listę wypłat - BRAK PODANEGO KONTA.
W jaki sposób mogę tę decyzję a konkretnie plan wypłat zmienić - ZMODYFIKOWAĆ - próbowałam w administratorze ale coś mi nic nie wychodzi. Decyzja jest zatwierdzona dlatego proszę o pomoc być może przy poniedziałku coś robię nie tak hehehehe, POZDRAWIAM.
POMOT - DECYZJA PILNE
Re: POMOT - DECYZJA PILNE
Ale jakiej firmy jest ten Pomost? Jeśli nasz to proszę o zadanie pytania na naszym forum www.public.sygnity.pl/forum/ - oczywiście da się to zrobić i nie trzeba zmieniać decyzji ani cofać jej zatwierdzenia, dopóki pozycja planu wypłat nie jest umieszczona na liście wypłat można zmienić w niej sposób wypłaty np. odnajdując tę decyzję na liście w oknie, do którego wchodzimy z głównego okna przez menu Świadczenia -> Realizowane -> Lista świadczeń i wybierając przycisk Wypłaty nad listą. Pojawi się okno z planem wypłat gdzie w odniesieniu do niewypłaconych pozycji możemy zmienić wszystko poprzez przycisk Pozycje.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
w oknie głównym pomost wejdź w świadczenia,
realizowane -> lista świadczeń
wybierz decyzję wejdź w wypłaty.
W planie wypłat nie wypłacone pozycje można modyfikować
realizowane -> lista świadczeń
wybierz decyzję wejdź w wypłaty.
W planie wypłat nie wypłacone pozycje można modyfikować
Och SYGNITY BRAWO hehehehehe jesteś naaaaaaaaaaaajlepszy - poszło - aczkolwiek Krysi też bardzo dzięęęęęęęęęękuję.
Ot zaćmienie umysłu przy poniedziałku.
Ot zaćmienie umysłu przy poniedziałku.
Oprócz POMOT - DECYZJA PILNE - Oprogramowanie przeczytaj również:
dane statystyczne
slowniki 47 - od kiedy obowiazuja
Objaśnienia do sprawozdania MPiPS-03
Sprawozdanie \"Dożywianie\"
Czy można
gdzie znaleźć Słowniki 47
dot. Nemezisa - tytuły wykonawcze
HELIOS-zmianan kwoty z DPS
przedłużenie zasiłku pielęgnacyjnego