no tak tylko ze zasiłek wpływał nie na jej konto tylko na konto taj córki która zmarła...bo ona była upoważniona do pobierania zasiłku. czy ja nie powinnam wygasić decyzji a pozniej albo sama uprawniona albo znowu ktoś przez nią upoważniony powinien złożyć nowy wniosek
Decyzji nie możesz zmienić bo osoba uprawniona żyje i dalej ma prawo do zasiłku, spytaj się kobiety w jaki sposób teraz masz przekazywać pieniądze. Może Ci napisać pismo w jaki sposób masz wypłacać, ja nie widzę problemu, przecież są różne sposoby wypłaty, ja osobom, które nie miały konta i nie mogły odbierać pieniędzy gotówką przesyłałam zasiłki przekazem pocztowym.
decyja przyznalas zasilek pielegnacyjny corce a nie matce? ale chyba nawet jesli na corke pisalas decyzje to zasilek przyznalas w niej matce? w zaleznosci od tego co tam w tej decyzji nawypisywalas to albo mozesz przyjac oswiadczenie matki,ze od kwietnia masz przyslugujacy jej zasilek przekazywac bezposrednio jej, albo do teczki corki wpiac akt zgonu i zakonczyc realizacje tej decyzji i od matki przyjac nowy wniosek