Pomysł na 6 tys. z ZUS
Pomysł na 6 tys. z ZUS
Tysiące matek bez pracy dzięki pomocy pomysłowych pośredników dostają od państwa 6,6 tys. zł miesięcznie zasiłku macierzyńskiego. Proceder się nasila, każdego dnia składane są nowe wnioski.
\"Pomogę kobiecie w ciąży otrzymać duży ZUS z tytułu urodzenia dziecka\". \"Chcesz dowiedzieć się, jak zapewnić sobie i swojemu kochanemu dziecku właściwą opiekę i godziwie wysoki zasiłek macierzyński? Pomożemy\" \"Możesz dostać kilkanaście tysięcy złotych. Zajmę się całą sprawą, mam w tym doświadczenie, jestem prawnikiem. Wynagrodzenie zapłacisz mi dopiero po otrzymaniu od państwa wysokiego ZUS-u\".
Te ogłoszenia można zobaczyć na plakatach w największych polskich miastach. Mnóstwo ich też w internecie. Zamieszczają je sprytni pośrednicy z prawniczym wykształceniem. Obiecują \"kompleksowe doradztwo\".
https://wyborcza.biz/biznes/1,100896,123 ... ZUS_u.html
\"Pomogę kobiecie w ciąży otrzymać duży ZUS z tytułu urodzenia dziecka\". \"Chcesz dowiedzieć się, jak zapewnić sobie i swojemu kochanemu dziecku właściwą opiekę i godziwie wysoki zasiłek macierzyński? Pomożemy\" \"Możesz dostać kilkanaście tysięcy złotych. Zajmę się całą sprawą, mam w tym doświadczenie, jestem prawnikiem. Wynagrodzenie zapłacisz mi dopiero po otrzymaniu od państwa wysokiego ZUS-u\".
Te ogłoszenia można zobaczyć na plakatach w największych polskich miastach. Mnóstwo ich też w internecie. Zamieszczają je sprytni pośrednicy z prawniczym wykształceniem. Obiecują \"kompleksowe doradztwo\".
https://wyborcza.biz/biznes/1,100896,123 ... ZUS_u.html
Re: Pomysł na 6 tys. z ZUS
I dobrze robią. Sam z żoną skorzystam. Żonę wypie.r.d.o.lili z roboty i od przybłęd nakrzyczeli. Nic nie jestem winny temu złodziejskiemu krajowi. Bez skrupułów wezmę to co mi się należy. Daliśmy sobie zabrać należne nam prawa i przywileje oraz wmówić poczucie winy że co my w ogóle chcemy, że nic nam nie przysługuje. Kobiety w ciąży są u nas traktowane jak s.u.k.i. Wolą wydać miliardy na awantury z Arabami niż zapewnić kobietom godność.
poszukuje prawnika kóry mi pomorze to przeprowadzić bo sama sie nie czuje [email protected]
Witam poszukuję z żoną prawnika który nam w tym pomoże [email protected]
Witam, szukam prawnika który mi w tym pomoże [email protected]
Witam, szukam prawnika który mi w tym pomoże dmazrojek@gmail
Witam, szukam prawnika który mi w tym pomoże [email protected]
Witam serdecznie, my też szukamy osoby która nas za rękę poprowadzi.
Oprócz Pomysł na 6 tys. z ZUS - HYdE PaRK przeczytaj również:
dla myślących
pomoc finansowa
Pierwszy człowiek na Księżycu
Prometeusz w piekle liberalizmu
no proszę
patrzcie, bo wam tego tvn i poslat nie pokażą
Będzie wojna?
marnie
Na grzyby
APEL!!!!!!!!!!!!!!!!
Dialog i pojednanie