potrzebujemy pomocy PROSZE
potrzebujemy pomocy PROSZE
Prosze o pomoc jakakolwiek,nasza sytuacja jest juz doslownie drastyczna z biedy popadamy w totalna nedze.Mam na utrzymaniu jeszcze 4 dzieci,3 z nich choruje na astme po zrealizowaniu recept(czesci z nich)i oplaceniu rachunkow brakuje nam jedzenia,odziezy,dzieci nie maj butow i najgorszy jest brak opalu.BLAGAM NIECH NAM KTOS POMOZE moze kiedys i my komus damy rade pomoc.Dziekuje za kazda pomoc nawet pocieszajacy mail to moj adres [email protected]
Re: potrzebujemy pomocy PROSZE
Proszę o pomoc mam ciężką sytułacje ,niemam pieniędzy na życie ,mam dwoje małych dzieci 2-letni Błażej i 4-letnia martynkaja z mężem jesteśmy bezrobotni .jest nam naprawde ciężko niestać nas na kupno obuwia dla dzieci a na żywność to już niema co mówić .Pisałam o pomoc do GOPS w czerwcu o żywność przyznali mi od września,lecz ani razu jeszcze niedostałam tej żywności dopominam się dzwonie to cały czas słysze to sam narazie niemamy....proszę o pomoc błaga momóżcie nam zwłaszcza dzieciom ....Mój adres WIeLkIE radowiska 87-207DĘbowA Łąka trzcionka agnieszka...
Oprócz potrzebujemy pomocy PROSZE - HYdE PaRK przeczytaj również:
standardy PO
zima
niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
tak na kanwie...
PRAWDA W OCZY KOLE
Szczęśliwy jak Polak
Pomoc potrzebna
Potrzebujemy pomocy Pilnie
lepiej późno niż wcale
Oświadcznie
kto idzie o zakład