pozyskiwanie danych - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 11 lut 2016, 12:36

mam pytanie odnośnie pozyskiwania danych z info+; pracuję na EZARZE; w tym tyg. podjęłam pierwsze próby wysyłki zapytań o dochody i do ZUS. Z u.s. za pomocą CSIZS (INFO+); przysłali dochody, ze ZUS czekam. Czy jest jakiś sposób importu pozyskanych danych aby były one zamieszczone w zakładce "deklaracje o dochodach" dot. danej osoby??? W jaki sposób mogę zrobić wydruk o dochodach z pozyskanych danych????? Czy prowadzicie dodatkowe rejestry dot. pozyskanych danych z us zus pesel cepik... itd..???? Nie mogę wydrukować tych zapytań i odpowiedzi aby wpiąć do akt osobowych... podpowiedzcie proszę :D
kasiam.

Napisano: 11 lut 2016, 14:33

Wypowiem się jedynie o konkurencji jak jest dla zobrazowania.
W Info r'ze jest tak, że jak przyjdzie odpowiedź to możesz ją zobaczyć i/lub wydrukować. Wklepujesz ręcznie do dochodów osoby wnioskującej.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 11 lut 2016, 14:42

po najnowszej aktualizacji programu jest możliwość wydrukowania danych o dochodach, ZUS, przeczytaj w opisie zmian ;)
sssssss

Napisano: 11 lut 2016, 14:54

sssssss pisze:po najnowszej aktualizacji programu jest możliwość wydrukowania danych o dochodach, ZUS, przeczytaj w opisie zmian ;)
Do mnie piszesz czy do autora tematu?
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 11 lut 2016, 15:05

a czy te wydruki wpinamy do akt bez oswiadczeń ?? są troche smieszne, żadnej wzmianki ze to wydruk z empatii, żadnej daty, nic. Równie dobrze takie info można sobie w wordzie stworzyc
mam pytanie

Napisano: 11 lut 2016, 15:37

mam pytanie pisze:a czy te wydruki wpinamy do akt bez oswiadczeń ?? są troche smieszne, żadnej wzmianki ze to wydruk z empatii, żadnej daty, nic. Równie dobrze takie info można sobie w wordzie stworzyc
To wiadome, że wyglądają jakby je dzieci pisały w WordPad'zie ale z mojej strony ja i tak drukuje bo wpisuje w dochodach osób je później, a jak już jest wydruk to szkoda wywalać papier to wkładam do wniosku.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 12 lut 2016, 11:37

ok dzięki...... nie mam jeszcze najnowszej aktualizacji.......
kasiam.

Napisano: 12 lut 2016, 13:24

a jakieś dodatkowe rejestry będziecie prowadzić???????? czy tylko robimy wydruk tego co przysłali i do akt osobowych ?? :?: :roll:
kasiam.

Napisano: 12 lut 2016, 13:26

nie będę robić rejestru, drukuję i do akt
sssssss

Napisano: 12 lut 2016, 13:49

A jak mamy pozyskać informacje o wieku, stanie cywilnym członków rodziny (art. 23b ust. 1 pkt 2 ustawy o św. rodzinnych)? Też pracujemy na EZAR+. Pozyskiwaliście już takie dane?
jka

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x