pracownik socjalny na wymarciu - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 08 sty 2014, 15:55

nie używajmy słowa \" starymi \" - zastąpmy je określeniem \"doświadczonymi \" - zgodnie z literą prawa do osiągnięcia wieku emerytalnego - pracują -tak ? , jeśli tylko chcą.
Zresztą autor postu - stawia tezę - że zawód \"wymiera\", stąd moja myśl o młodych ludziach...

~emilka

Napisano: 08 sty 2014, 16:00

... cokolwiek byś teraz powiedziała, to i tak obnażyłaś swoją głupotę wielokrotnie...
~nie martw się

Napisano: 08 sty 2014, 16:01

a ja mam 40 -stkę i czuje się bardzo młoda i doświadczona i co Ty na to emilko
~ola

Napisano: 08 sty 2014, 16:03

jak tu się nie martwić jak takie \"nie martw się\" pracuje pewnie w opiece
~olaf

Napisano: 08 sty 2014, 16:06

Jesteście pesymistami.
Ta praca ma przecież swoje zalety: wolne weekendy, jedna zmiana, dodatki, nagrody.
~Adam

Napisano: 08 sty 2014, 16:08

~nie martw się

ja jednak podtrzymuję - praca jest bardzo przyjemna, ja osobiście czerpię z niej samą radość. Ty z kolei masz zapewne na myśli poziom trudności stawianych zadań - z tego powodu wnioskujesz - że owa przyjemna być nie może ..
trudno - jeśli Cię przerastają . To Twój punkt widzenia.

P.S
a przy okazji - proszę zwrócić uwagę na formę komunikatu jaki pan/ i wystosowuje ,w tym pomówienia pod adresem adwersarza. Doświadczenie bowiem każe mi przypuszczać , że oto zaraz sformułuje pan/i skargę do Administratora ,że nijaka emilka z panem Adamem - zachowuje się wbrew etykiecie ogólnie przyjętej i obowiązującej na tym forum.
z poważaniem .
~emilka

Napisano: 08 sty 2014, 16:17

Jedno jest pewne - zarobki socjalnych nie są dopasowane do charakteru ich pracy i niebezpieczeństw z nią związanych.
Trudno zachować optymizm po kilku latach użerania się z tymi samymi menelami. Wielu nie może im pomóc tak jakby chciało bo albo ustawa jest nieelastyczna albo kierownik jest na NIE. Efekt jest taki że trzeba się ograniczać do wywiadu. Nic więcej. Choć pewnie niektórym ten system pasuje. Ogranicza zaskoczenia, jest łatwy do opanowania, nie trzeba wysilać umysłu. Rutyna = spokój.
~Adam

Napisano: 08 sty 2014, 16:19

pani Olu 40 + , a cóż to za wiek !
przed panią wiele ciekawych wydarzeń i \"zmian\" zapewne w Pomocy Społecznej ...
W tym wieku ludzie zaczynają kariery zawodowe.
~emilka

Napisano: 08 sty 2014, 16:22

no,no zmiany n apewno nastąpią i dla młodych i dla tych starych
~ola

Napisano: 08 sty 2014, 16:26

Będzie ciekawie. Nowa jakość.
~Adam

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x