prawo jazdy - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 sty 2017, 20:29

jak zrobić kontrol na prawo jazdy? w jaki sposób sie przeprowadza taką kontrol? ktoś robił
ArekS

Napisano: 04 sty 2017, 23:42

a więc jedziesz do beneficjenta pomocy swoim samochodem, za kierownicą sadzasz go i na miasto, jak umie jeździć to OK a jak nie to płacisz z własnego ubezpieczenia :)

a na serio.. to tego zadania chyba się nie da skontrolować, tak jak i szkoleń w B2, no chyba że kontrola będzie dotyczyła faktury/rachunku i potwierdzenia czy dana firma faktycznie wystawiła taki dokument finansowy
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Napisano: 05 sty 2017, 9:28

Tomasz1981 pisze:a więc jedziesz do beneficjenta pomocy swoim samochodem, za kierownicą sadzasz go i na miasto, jak umie jeździć to OK a jak nie to płacisz z własnego ubezpieczenia :)
Świetne! :lol:

A tak serio ;) to faktycznie, kiedyś napisałam do ośrodka szkoleniowego, żeby mi potwierdzili dokumenty, które dostarczyła mi nasza beneficjentka.
PCPR-T

Napisano: 05 sty 2017, 11:09

Tomasz1981 pisze:a więc jedziesz do beneficjenta pomocy swoim samochodem, za kierownicą sadzasz go i na miasto, jak umie jeździć to OK a jak nie to płacisz z własnego ubezpieczenia :)

a na serio.. to tego zadania chyba się nie da skontrolować, tak jak i szkoleń w B2, no chyba że kontrola będzie dotyczyła faktury/rachunku i potwierdzenia czy dana firma faktycznie wystawiła taki dokument finansowy
jeśli chodzi o B2 to ja jeśli jest szkolenie w miejscu zamieszkania Beneficjenta pojawiam się na zajęciach tzn wcześniej proszę o harmonogram szkolenia i przy okazji robię kontrolę B1 czyli zakupionego sprzętu elektronicznego, mam dwa w jednym
ewaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x