problem z przesłaniem informacji do KBIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 14 cze 2017, 7:26

pracuje na programie Sygnity jednocześnie zbieram informacje do 5 biur gospodarczych do każdego biura przesyła się inna liczba dłużników np do KRD zbiera mi 2525 dłużników a w tym samym zbiorze do KIDT jest 2515 dłużników czy też tak macie???

jednak największy problem mam z biurem KBIG, ponieważ zbiera mi 2516 dłużników, ale aż 51 dłużników się nie aktualizuje pojawia się problem " co najmniej jeden wprowadzony numer identyfikacyjny posiada błędną sumę kontrolną", dziwne ponieważ inne biura nie mają problemu i wszyscy dłużnicy się aktualizują i wysyła się zadłużenie, dlatego nie możliwe że jest błąd;

proszę podzielcie się czy też macie problem z biurami....
Ewelina1990
Praktykant
Od: 12 maja 2017, 9:49
Zajmuję się: FA

Napisano: 14 cze 2017, 11:00

Mam podobny problem, ale z BIG Infomonitor, pracuję w FundAlu z ZETO i nie mogę zaimportować danych, rozpoczyna się przesył, po czym po chwili się blokuje i nie ma nawet żadnego komunikatu, co jest nie tak...
PatiS83
Praktykant
Od: 16 maja 2017, 13:27
Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny.

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem