do osób, które tak jak ja planowały, że podst. składki zdr. do zdo za maj i czerwiec to kwota 797,30 zła a skł. w kwocie 93,60
płatnik tego nie przyjmuje ... dzwoniłam do UW oni do NFZ i czekam ....
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Elmer pisze:Ewalu to masz kolejny dowód, że ta Pani Ania z telefonu to mijała się z prawdą
a ty jak robisz ??? ja jeszcze czekam na telefon z UW
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
to tez inaczej niż chce zus ..wg. nich ma być 814,70
za maj 277,30.
za czerwiec 520 i od tego licze zdrowotna. nie od takiej wysokosci jak w komunikacie. zreszta tam do spolecznej inna podstawe podali i do zdorwotnej tez inna a swiadczenie podzielne i jak ktos 2 wnioski złozył to jest problem.