PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~becia

PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM

Post autor: ~becia »

Mam problem ze sprawozdaniem. Informuje że mam aktualizację 2.3.3 ale nie mam DPP001.
Sprawozdanie liczy mi kosmiczne kwoty których nie ma. Aby sprawdzić dlaczego wykonać chciałam miesięczne sprawozdania. Za październik 2008 zrobiłam, za listopad wyskakuje błąd i grudzień takża. Nie chce mi wykonać miesięcznych sprawozdań, za to kwartalne j.w.
Proszę o pomoc, czy ktoś ma podobny problem???
~SygnitySR

Re: PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM

Post autor: ~SygnitySR »

Prosze zrobić zestawienie za ten sam okres co sprawozdanie (okno główne systemu, menu Listy wypłat /Zestawienia) - dzienne lub osobowe i sprawdzić czy kwoty na zestawniu są zgodne ze sprawozdaniem. Jeśli to nie pomoże wyjaśnić skąd takie kwoty proszę zgłosić problem na adres hd.swiadczenia.rodzinne@sygnity.pl <hd.swiadczenia.rodzinne@sygnity.pl>.
~becia

Post autor: ~becia »

Zrobiłam zestawienie dzienne i liczy mi listę zrealizowaną w dniu 19 grudnia 2008, której to nie ma. Ja jestem już po wypłatach.
Natomiast w zestawieniu na listy liczy mi dobrze. Nie mam pojęcia co i gdzie??Skąd wzięła się jakaś dodatkowa lista??
~SygnitySR

Post autor: ~SygnitySR »

To zestawienie dzienne liczy faktyczne realizacje. Co oznacza, że \"liczy mi listę zrealizowaną w dniu 19 grudnia 2008, której to nie ma\" czy nie ma Pani listy o takim numerze w systemie? Myślę że problem wymaga głebszej analizy dlatego proszę jednak o kontakt z serwisem.
~Celina

Post autor: ~Celina »

pomóżcie, jak się robi zbiór centralny w Signity?
ODPOWIEDZ