Mam problem ze sprawozdaniem. Informuje że mam aktualizację 2.3.3 ale nie mam DPP001.
Sprawozdanie liczy mi kosmiczne kwoty których nie ma. Aby sprawdzić dlaczego wykonać chciałam miesięczne sprawozdania. Za październik 2008 zrobiłam, za listopad wyskakuje błąd i grudzień takża. Nie chce mi wykonać miesięcznych sprawozdań, za to kwartalne j.w.
Proszę o pomoc, czy ktoś ma podobny problem???
PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM
Re: PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM
Prosze zrobić zestawienie za ten sam okres co sprawozdanie (okno główne systemu, menu Listy wypłat /Zestawienia) - dzienne lub osobowe i sprawdzić czy kwoty na zestawniu są zgodne ze sprawozdaniem. Jeśli to nie pomoże wyjaśnić skąd takie kwoty proszę zgłosić problem na adres hd.swiadczenia.rodzinne@sygnity.pl <hd.swiadczenia.rodzinne@sygnity.pl>.
Zrobiłam zestawienie dzienne i liczy mi listę zrealizowaną w dniu 19 grudnia 2008, której to nie ma. Ja jestem już po wypłatach.
Natomiast w zestawieniu na listy liczy mi dobrze. Nie mam pojęcia co i gdzie??Skąd wzięła się jakaś dodatkowa lista??
To zestawienie dzienne liczy faktyczne realizacje. Co oznacza, że \"liczy mi listę zrealizowaną w dniu 19 grudnia 2008, której to nie ma\" czy nie ma Pani listy o takim numerze w systemie? Myślę że problem wymaga głebszej analizy dlatego proszę jednak o kontakt z serwisem.
Oprócz PROBLEM ZE SPRAWOZDANIEM - Oprogramowanie przeczytaj również:
Top team odsetki
Sygnity - odsetki i zwroty FA
Do Sygnity DM
Dla Osób używających naszego Pomostu
problem z wnioskiem o podjęcie działań wobec dłużnika aliment!!!
SYGNITY -FA ZMIANA DECYZJI
Do Inforu.
do sygnity
sygnity odsetki od FA
poprawka 2.3.3 DPPOO1
sygnity
stowarzyszenie na rzecz bezdomnych
umowa do amazisu
co z tym zrobić
gSAC
sputnik