program do Dod.Energ. - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 26 lis 2013, 15:31

w dodatkach i śmieciach pracuję na RADIXIE i teraz właśnie przyszło mi głowy, że przecież powinien być też program do tego nowego \"haziajstawa\"...

chyba nie będziemy tego liczyć ręcznie!!!
bo jesli tak to ja tu zginę jak szara mysz :-((

kto pracuje na RADIXIE?...

RADIXOWCY!..łączcie się..odezwijcie się!...ja zaczynam panikować!!!
~ladybird

Napisano: 26 lis 2013, 16:03

o koleżanka ladybird wynużyła nosek za pojemnika do odpadów selektywnych .... witaj ;)
Jeśli chodzi o program to się nie pieklij bo biednii informatycy nie wiedzą jakie algorytmy ułożyć żeby to ogarnąć bo na każdym szkoleniu mówią co innego . ihihhi
Przyjdzie nam przeprosić maszyny do pisania z długim wałkiem ihihhi
~małe ww

Napisano: 26 lis 2013, 16:05

Dokładnie. Program mam otrzymać dopiero w I kwartale
~emu

Napisano: 26 lis 2013, 16:19

ręcznie??!!!
to naprawdę tu zginę!...a do domu będę chodzić tylko po to, żeby nie zapomnieli jak wyglądam...:-(((
~ladybird

Napisano: 26 lis 2013, 16:23

ladybird ........ zostaw im swoje zdjęcie .. taniej będzie ;) ihihihhi
~małe ww

Napisano: 26 lis 2013, 22:12

a ja będę mieć program jeszcze w grudniu :)
~:)

Napisano: 27 lis 2013, 0:04

dobre wiesci, jak program w grudniu,mozna pocwiczyc pisanie decyzji i wyliczanie. My pracujemy na radixie i wierze, ze tez szybko bedzie jakis modul uzupelniajacy, pozdrawiam.
~SYLA

Napisano: 27 lis 2013, 0:20

puki nie dostanę rozszerzenia programu na DM o dodatkowy moduł na DE zamierzam pisać decyzje w WORDZIE na zasadzie korespondencji seryjnej,
bazę przygotuję w excelu... więc dane do szablonu decyzji będą pobierać się z excela, dane będą też wykorzystane do kopert i zwrotek i innych pism w trakcie postępowania

na tej samej zasadzie przygotowuję na potrzeby dodatków mieszkaniowych wszelkiego rodzaju pisma w trakcie postępowania, a których nie ma w programie, lub są przygotowane w starym szablonie... (czyli bez funkcji wyjustuj - ohyda)... oraz koperty i zwrotki do wnioskodawcy, koperty i zwrotki do zarządcy,

w programie dostosowałam szablon kopert i zwrotek jednak wkurza mnie to że musiałabym drukować do każdego zarządcy pojedynczo, w WORDZie drukuję blokowo od razu do wszystkich... drukując ok 150 kopert miesięcznie dla samych zarządców ma to ogromne znaczenie...

z tego co mi wiadomo... nie będzie żadnych wyliczeń wysokości dodatku energetycznego, gdyż kwota będzie podana w obwieszczeniu...
~gorzatka

Napisano: 27 lis 2013, 11:18

INFO-R obiecał nową funkcję w Cheopsie początkiem grudnia więc jest szansa spokojnie to sobie obejrzeć zanim wszystko ruszy... wielki ukłon panowie informatycy chociaż wy o nas myślicie.
~Daria

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x