program RADIX a zmiana ustawień kwoty emerytury
- magdalenamagda
- Referent
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
program RADIX a zmiana ustawień kwoty emerytury
Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?
?

-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: program RADIX a zmiana ustawień kwoty emerytury
radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?
- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
o też właśnie tego szukałam dzięki:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?

- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
pytanie a jak robisz decyzje zmieniające dodatku energetycznego? żeby zrobić dalej ciągłość wypłaty?:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?

- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
zmieniłam kwotę w słowniku i nadal mi nie wskakuje nowa kwota przy wprowadzaniu nowych wniosków, co dalej z tym zrobić?:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?

-
- VIP
- Kontakt:
hmmm...klikasz na słownik ...rozwijasz liste i szukasz stawka najniższej emerytury -klikasz na prawy przycisk myszki i jest dodaj nowy ...wpisujesz 1200 data 01.03.2020 i powinno wskoczyc...u mnie jest okmagdalenamagda pisze: 11 mar 2020, 14:24zmieniłam kwotę w słowniku i nadal mi nie wskakuje nowa kwota przy wprowadzaniu nowych wniosków, co dalej z tym zrobić?:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?
-
- VIP
- Kontakt:
nie zmieniasz starej kwoty 1100 na 1200 tylko dodajesz nową z nową datąmagdalenamagda pisze: 11 mar 2020, 14:24zmieniłam kwotę w słowniku i nadal mi nie wskakuje nowa kwota przy wprowadzaniu nowych wniosków, co dalej z tym zrobić?:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?
- magdalenamagda
- Referent
- Kontakt:
wszystko zmieniłam jak należy, i dopiero jak wprowadziłam nowy wniosek, dodałam ręcznie kwotę 1200 w następnych wnioskach zaczęło działać:):-) pisze: 11 mar 2020, 15:22nie zmieniasz starej kwoty 1100 na 1200 tylko dodajesz nową z nową datąmagdalenamagda pisze: 11 mar 2020, 14:24zmieniłam kwotę w słowniku i nadal mi nie wskakuje nowa kwota przy wprowadzaniu nowych wniosków, co dalej z tym zrobić?:-) pisze: 02 mar 2020, 13:03radix ndm1? wejdz w slownik...(taka ikonka kolorowe słupki) rozwin...bedzie tam kwota najnizszej emerytury...kliknij i wpisz od 1 marca 2020 roku:)magdalenamagda pisze: 02 mar 2020, 10:42 Pracuje na programie RADIX - system do naliczania dodatków mieszkaniowych, ktoś wie jak się zmienia kwotę najniższej emerytury ?? ustawienia? jakaś aktualizacja?
?
Najważniejsze że jest ok

Oprócz program RADIX a zmiana ustawień kwoty emerytury - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
ryczałt a ogrzewanie i ciepła woda z fotowoltaiki
MGOPS co wliczyć do dochodu?
spłata emerytury?
format decyzji i arkusza ?
faktura
podpowiedzcie prosze jak w takiej sytuacji
nowe kryteria
zmiana dodatku energetycznego
Rachunek za wywóz nieczystości płynnych
Świadczenie uzupełniające, ZUS DM?
Waloryzacja emerytury
Na kogo wniosek o DM