Program redukcji populacji w USA - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 19 wrz 2010, 10:21

Alarm ! Prezydencki program redukcji populacji USA ujawniony !

https://www.youtube.com/watch?v=tSjH52BncFE

Prezydent Obama wprowadza program redukcji populacji w USA,. poprzez wprowadzenie ustawy odmawiajacej osobom biednym, starszym i chronicznie chorym ich prawa do opieki medycznej????!!!!!

Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?
~an

Napisano: 19 wrz 2010, 12:05

Toż to dylematy EUTANAZJII!!!!!!!!!!!!!
Nie ma to nic wspólnego z odmowom osobom starym i biednym pomocy medycznej.
Dzibar przeczytaj sobie co to eutanazja, poza tym to jest sprawa USA
~do dzibar

Napisano: 19 wrz 2010, 18:41

1. Nie jestem Dzibar
2. Fakt opublikowany dokument traktuje również o eutanzazji
~an

Napisano: 19 wrz 2010, 18:54

piszesz jak dzibar więc daltego dzibar
\"dokument\" jest TYLKO O EUTANAZJI!!! a wypowiada się jakiś zacietrzewiony polityk!

Wywołaj alarm w USA - nas to nie dotyczy
~do an

Napisano: 19 wrz 2010, 21:02

Kwestia ochrony zdrowia i życia oraz eutanazja - o tym traktuje ten dokumentalny filmik na YouTube.

Czy mogę zatykać oczy i uszy na przykłady łamania praw człowieka w moim kraju lub w innym kraju na świecie?
Powszechna Deklaracja Praw człowieka dot. m.in.: równości ludzi i wolności, prawa do życia i bezpieczeństwa osobistego... Ponadto odwieczny kodeks, Przysięga Hipokratesa - zabrania lekarzom podawania pacjentom trucizny lub środka poronnego kobietom.

Oryginalna Przysięga Hipokratesa, fragment:

\"...Nikomu, nawet na żądanie, nie podam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka na poronienie...\"

Świat jak widać się oddala od realizowania powyższych wartości szacunku do życia, godności każdej osoby oraz bezpieczeństwa osobistego dla każdej istoty ludzkiej.

PS.
1. Ten pan, który wniósł kontrowersyjne oświadczenie podczas spotkania tej komisji nie jest politykiem zacietrzewionym. Pan Anton Chaikin jest historykiem i wydawcą Executive Intelligence Reviev EIR
2. Jeśli nie z pobudek, o których napisałem powyżej to ze względu na obecność na terytorium USA licznej Polonii warto nie przechodzić obojętnie wobec tego programu oszczędnego państwa.
~an

Napisano: 19 wrz 2010, 21:07

pisz do Kongresu USA, nawołuj Polonię do walki
~dzibar,

Napisano: 19 wrz 2010, 21:32

proszę nie wywoływać mnie do odpowiedzi poprzez kradzież loginu
wpis powyżej bez logowania nie jest mój, zgłosiłam do moderacji
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 19 wrz 2010, 21:39

Czemu uważasz, że autorem tego wpisu jest dzibar?
Czy uważasz, że powyższa kwestia nie zasługuje na poważną wymianę poglądów? Czasem wystarczy tylko podzielić się wiedzą lub opinią na jakiś temat. Szczególnie warto jeśli kwestia jest istotnej rangi.
~an

Napisano: 19 wrz 2010, 23:16

miało być do dzibar:)
~dzibar, nie

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x