Drogie koleżanki jak wam się podobał wczorajszy program tak się wściekłam,że wyłączyłam telewizor.
rodzina kasę babci bierze opieki zero a wszystkiemu winny ops
Też oglądałam jak można zabierać emeryturę nie dbać o osobę,gdzie ta córka,wnuczki i jeszcze jak ops umieściło babcię ośrodku interwencji kryzysowej to zięć łaskawie powiedział,ze kasy nie odda i jego słowa to sobie ''kryzysujcie''
Ja bym zgłosiła sprawę do sądu o rażące zaniedbanie ze strony rodziny wobec matki/babci/ i niech sąd obciąży kosztami za umieszczenie w DPS
Dziwię się, że pracownicy chcą jeszcze wypowiadać się przed kamerami i rozmawiać z tzw. "dziennikarzami". przecież oni szukają sensacji i tylko patrzą żeby komuś dowalić. W tym przypadku ewidentnie powinno rozliczyć się kochaną rodzinkę. A swoją szosą kobieta pełniła przez wiele lat kierownicze stanowiska i mieszała w ruderze? To co zrobiła z kasą? A swoją szosą eksperci też się udali.
Wszystko pięknie ładnie, ale gdzie wcześniej był pracownik socjalny ??? Dopiero po interwencji telewizji, szybko znalazło się miejsce w ośrodku interwencji kryzysowej
Nikt nie mówi, o zabieraniu tej Pani na siłę, ta Pani aż się prosiła, żeby ją zabrać z tego " domu", a skoro wcześniej sąsiadka interweniowała w sprawie tej Pani w MOPS-ie to dlaczego wcześniej nikt ta Panią się nie zainteresował ???? I nie jestem w pracy pierwszy dzień szanowna opssss