Program uwaga i uwaga po uwadze - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 08 lis 2016, 12:56

Drogie koleżanki jak wam się podobał wczorajszy program tak się wściekłam,że wyłączyłam telewizor.
rodzina kasę babci bierze opieki zero a wszystkiemu winny ops
Lidka1

Napisano: 08 lis 2016, 13:08

Też oglądałam i podziwiam tą Panią pracownik socjalną, że miała tyle cierpliwości aby tłumaczyć się przed ciągłymi zarzutami redaktora.
Agniecha2
Starszy referent
Od: 22 mar 2016, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 08 lis 2016, 13:15

Niech Panie i Panowie redaktorzy zatrudnią się na stanowisku pracowników socjalnych i zobaczymy jak będą działać
ataner01

Napisano: 08 lis 2016, 13:18

Też oglądałam jak można zabierać emeryturę nie dbać o osobę,gdzie ta córka,wnuczki i jeszcze jak ops umieściło babcię ośrodku interwencji kryzysowej to zięć łaskawie powiedział,ze kasy nie odda i jego słowa to sobie ''kryzysujcie''
Ja bym zgłosiła sprawę do sądu o rażące zaniedbanie ze strony rodziny wobec matki/babci/ i niech sąd obciąży kosztami za umieszczenie w DPS
Iga2

Napisano: 08 lis 2016, 14:56

Dziwię się, że pracownicy chcą jeszcze wypowiadać się przed kamerami i rozmawiać z tzw. "dziennikarzami". przecież oni szukają sensacji i tylko patrzą żeby komuś dowalić. W tym przypadku ewidentnie powinno rozliczyć się kochaną rodzinkę. A swoją szosą kobieta pełniła przez wiele lat kierownicze stanowiska i mieszała w ruderze? To co zrobiła z kasą? A swoją szosą eksperci też się udali.
mosiek

Napisano: 09 lis 2016, 13:14

Wczoraj też pokazywali.
Iga2

Napisano: 10 lis 2016, 9:17

Wszystko pięknie ładnie, ale gdzie wcześniej był pracownik socjalny ??? Dopiero po interwencji telewizji, szybko znalazło się miejsce w ośrodku interwencji kryzysowej :lol:
Olunia

Napisano: 10 lis 2016, 10:20

Olunia, ty chyba jesteś w pracy pierwszy dzień ? Na siłę mieli babcię zabrać ? To był cyrk i pokazówa TVN- u !
opssss

Napisano: 10 lis 2016, 14:40

Nikt nie mówi, o zabieraniu tej Pani na siłę, ta Pani aż się prosiła, żeby ją zabrać z tego " domu", a skoro wcześniej sąsiadka interweniowała w sprawie tej Pani w MOPS-ie to dlaczego wcześniej nikt ta Panią się nie zainteresował ???? I nie jestem w pracy pierwszy dzień szanowna opssss :D :D :D :D
Olunia

Napisano: 10 lis 2016, 14:47

No to w takim razie masz same sukcesy w pracy. I samych takich dalej Ci życzę.
opssss

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x