projekt POKL
projekt POKL
Mam do Was pytanko, zostałam przyjęta na stanowisko pracownika socjalnego i głownie zajmuje sie projektem, ale nie tylko jakie jest wynagroszenie osób zajmujących się projektem POKL????
Re: projekt POKL
1380 zł netto, woj. Śląskie, gmina nieduża bo ok. 10000 mieszkańców. Też poza POKL-em mam normalny rejon i wywiady.
musisz mieć monitoring udokumentowany , bo jak przyjadą na kontrlę to będą tego wymagać - pisz notatki , wywiady jak szły postępy, czy szły w dobrym kierunku , czy beneficjenci ostateczni byli zadowoleni , jak się zmieniali , czy chętnie korzystali z wachlarza usług w ramach projektu , co im to dało , , czy zmienili swoje nastawienie .
IKA a mogłabyś mi podać swojego meila bo chciałabym do Ciebie napisać??z góry dzieki
ja prcuję jako pracownik z pokl w tym roku na prac socj w projekcie jest zaplanoane 42 tys na cały rok i ja to mam no i oczywiście dodatek 250 i mam przez pół roku premię z pokl tj 15 % od zadania aktywna integracja to wszystko zależy od kierownika oraz od tego czy ośrodek dostaje pieniądze na wasze zatrudnienie z pokl czy utrzymuje wasze stanowisko. mam teren tj 2000 mieszkańców realizuję cały projekt tj od napisania od podsta poprzez zawieranie kontraktó kontakt z jednostkami szkoleniowymi, pisanie wniosków o płatność kontakt w WUP, tak n aprawdę pracy co nie miara. pozdrawiam systemowców
Oprócz projekt POKL - Dodatek 250zł przeczytaj również:
zatrudnienie w ramach projektu
chorobowe a dodatek
dodatek 250
dodatek dla pracownika soc. w śds
co z 50% dodatku?
dodatek - podatek
dodatek na macierzyńskim??
dodatek na zwolnieniu
czy do dochodu wliczać alimenty jeśli wierzycielem jest ZUS
Czy odliczać alimenty od dochodu jeśli wierzycielem jest ZUS
Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
ha przeliczeniowy
zarobki
suo a dodatek 250
ciąża, zwolnienie lekarskie a dodatek 250 zł.
KURS KWAlIFIKACYJNY