projekt utworzenia placowki op wych

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Joanna

projekt utworzenia placowki op wych

Post autor: ~Joanna »

Pisze projekt aby pozyskac srodki na utworzenie placowki op wych Wlasciwie juz go skonczylam Jesli ktos jet zainteresowany moge przeslac ale zastrzegam sobie ze chce wymiany doswiadczen porownania Czyli krotka tez chce cos w zamian
~korki

Re: projekt utworzenia placowki op wych

Post autor: ~korki »

chetnie skorzystalabym z twojej propozycji ale nie wiem czy mam coś w zamian. Jesli mimo to chcesz sie podzielić to podaje swój adres: [email protected]
~milko

Post autor: ~milko »

Chetni nawiąze współprace. Zostałem kierownikem świetlicy profilaktyczno-wychowawczej, która posiada filie i jeszcze ośrodek pracy socjalnej i nik nie wie jak to organizacyjnie ując....Muszę stworzyc statut, pozyskiwac środki i uporządkowac dokumentację i organizacje placówki... Totalny bałagan więc każde nowe spojrzenie t.j. pomysł tworzenia placówki byłby cenny...Chetnie wymienię się spostrzeżeniami. Pozdrawiam mój adres: [email protected]
~Ala

Post autor: ~Ala »

chętnie skprzytam z Twojej propozycji właśnie jesteśmy w trakcie pisania projektu alicja63gazeta.pl
~jmm

Post autor: ~jmm »

Witaj, ja i moi przyjaciele też jesteśmy czymś takim zainteresowani. Ze swojej strony oferujemy wymianę doświadczeń jeśli chodzi o organizację domów dzieclka, pracę wychowawców i pracowwnika socjalnego. Pozdrawiam i zapraszam [email protected]
~Anka

Post autor: ~Anka »

W konsultacjach międzyresortowych są już założenia do nowej ustawy min. dot placówek opiekuńczo-wych. Wydaje sie, że na nasze warunki rewolucyjny. Czy projektując nową placówkę uwzględniacie choć część z proponowanych założeń?
~ to

Post autor: ~ to »

Witaj , u nas 1 świetlica środowiskowa działa, ale każde doświadczenie może się przydać tym bardziej , że musimy utworzyć prawdopodobnie jeszcze 2 dlatego bardzo chętnie skorzystamy z twoich doświadczeń i jak będziemy w stanie to podzielimy się swoimi.
Pozdrawiamy i zapraszamy a.jagieł[email protected]
~ella

Post autor: ~ella »

My jestesmy teraz w trakcie pisania projektu na utworzenie świetlicy w rmach 7.3 . Jeżeli można, z osobami o to chetnie się skontaktuję z osobami któr mają juz jakieś doświadczenie w tym zakresie lub tez są w trakcie pisania projektu. Pozdrawiam Ela.
[email protected] - prosze o kontakt
~renata

Post autor: ~renata »

pracuję w 11 tysięcznej gminie wiejskiej, w której aktualnie nie ma ani jednej świetlicy (opiekuńczo-wychowawczej czy socjoterapeutycznej.) Zależy mi na utworzeniu choćby jednej placówki z prawdziwego zdarzenia, licząc na to, że za dobrym przykładem pójdą inni (lokalni liderzy). Wiem, że część środoków na funkcjonowanie świetlicy, można byłoby pozyskać z tzw. ,,kapslowych\'\', ale to za mało.
Proszę, podpowiedzcie, kto jeszcze może przyznać pieniądze na powyższy cel.
Joanno, jeżeli mogłabym nieśmiało poprosić Cię o umożliwienie przeczytania Twojego projektu, aby mieć orienatcję, jak go dobrze napisać, to będę Ci bardzo wdzięczna. W rewanżu służę 13 letnim doświadczeniem pracownika socjalnego:))
~renata

Post autor: ~renata »

wszytskich ludzi dobrej woli, którzy zechcą mi pomóc, proszę o kontakt [email protected]
ODPOWIEDZ