projekt utworzenia placowki op wych
projekt utworzenia placowki op wych
Pisze projekt aby pozyskac srodki na utworzenie placowki op wych Wlasciwie juz go skonczylam Jesli ktos jet zainteresowany moge przeslac ale zastrzegam sobie ze chce wymiany doswiadczen porownania Czyli krotka tez chce cos w zamian
Re: projekt utworzenia placowki op wych
chetnie skorzystalabym z twojej propozycji ale nie wiem czy mam coś w zamian. Jesli mimo to chcesz sie podzielić to podaje swój adres: [email protected]
Chetni nawiąze współprace. Zostałem kierownikem świetlicy profilaktyczno-wychowawczej, która posiada filie i jeszcze ośrodek pracy socjalnej i nik nie wie jak to organizacyjnie ując....Muszę stworzyc statut, pozyskiwac środki i uporządkowac dokumentację i organizacje placówki... Totalny bałagan więc każde nowe spojrzenie t.j. pomysł tworzenia placówki byłby cenny...Chetnie wymienię się spostrzeżeniami. Pozdrawiam mój adres: [email protected]
chętnie skprzytam z Twojej propozycji właśnie jesteśmy w trakcie pisania projektu alicja63gazeta.pl
Witaj, ja i moi przyjaciele też jesteśmy czymś takim zainteresowani. Ze swojej strony oferujemy wymianę doświadczeń jeśli chodzi o organizację domów dzieclka, pracę wychowawców i pracowwnika socjalnego. Pozdrawiam i zapraszam [email protected]
W konsultacjach międzyresortowych są już założenia do nowej ustawy min. dot placówek opiekuńczo-wych. Wydaje sie, że na nasze warunki rewolucyjny. Czy projektując nową placówkę uwzględniacie choć część z proponowanych założeń?
Witaj , u nas 1 świetlica środowiskowa działa, ale każde doświadczenie może się przydać tym bardziej , że musimy utworzyć prawdopodobnie jeszcze 2 dlatego bardzo chętnie skorzystamy z twoich doświadczeń i jak będziemy w stanie to podzielimy się swoimi.
Pozdrawiamy i zapraszamy a.jagieł[email protected]
My jestesmy teraz w trakcie pisania projektu na utworzenie świetlicy w rmach 7.3 . Jeżeli można, z osobami o to chetnie się skontaktuję z osobami któr mają juz jakieś doświadczenie w tym zakresie lub tez są w trakcie pisania projektu. Pozdrawiam Ela.
[email protected] - prosze o kontakt
[email protected] - prosze o kontakt
pracuję w 11 tysięcznej gminie wiejskiej, w której aktualnie nie ma ani jednej świetlicy (opiekuńczo-wychowawczej czy socjoterapeutycznej.) Zależy mi na utworzeniu choćby jednej placówki z prawdziwego zdarzenia, licząc na to, że za dobrym przykładem pójdą inni (lokalni liderzy). Wiem, że część środoków na funkcjonowanie świetlicy, można byłoby pozyskać z tzw. ,,kapslowych\'\', ale to za mało.
Proszę, podpowiedzcie, kto jeszcze może przyznać pieniądze na powyższy cel.
Joanno, jeżeli mogłabym nieśmiało poprosić Cię o umożliwienie przeczytania Twojego projektu, aby mieć orienatcję, jak go dobrze napisać, to będę Ci bardzo wdzięczna. W rewanżu służę 13 letnim doświadczeniem pracownika socjalnego:))
Proszę, podpowiedzcie, kto jeszcze może przyznać pieniądze na powyższy cel.
Joanno, jeżeli mogłabym nieśmiało poprosić Cię o umożliwienie przeczytania Twojego projektu, aby mieć orienatcję, jak go dobrze napisać, to będę Ci bardzo wdzięczna. W rewanżu służę 13 letnim doświadczeniem pracownika socjalnego:))
wszytskich ludzi dobrej woli, którzy zechcą mi pomóc, proszę o kontakt [email protected]
Oprócz projekt utworzenia placowki op wych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny
młodszy wychowawca a wychowawca
Pomoc na kontynuację nauki
Ośrodki socjoterapeutyczne wykaz
wyprawka
pieniążki na szkołę czy usamodzielnienie
Pracownik socjalny w placówce opiekuńczo- wychowawczej
placówki opiekuńczo - wychowawcze