prośba

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
ZIUTAAAA

prośba

Post autor: ZIUTAAAA »

babka urodziła dziecko ma je z facetem, z którym twierdzi że nie wychowuje razem ale ustnie powiedziała, że tak. Dodałam gościa do składu rodziny i okazało się ze przekraczają, a wieć uchyliłam i odmowa
czy dobrze zrobiłam dodając go? teraz w odwołaniu takie cuda napisała, że ... plus oświadczenie ojca dziecka że nie zamieszkują razem i dziecko wychowuje matka
ala @@@

Re: prośba

Post autor: ala @@@ »

bardzo dobrze zrobiłaś że dodałaś go do składu rodziny skoro jest w akcie urodzenia wpisany to dodajesz go nawet jak nie mieszkaja razem i liczysz jego dochody
ZIUTAAAA

NAPEWNO??? bo chciałabym dobrze to zrobić podeprzeć się jakimiś art.? może miał ktoś taką sytuację?
ZIUTAAAA

a i jeszcze jedno nie zrobiłam wszczęcia postępowania, tylko w aktach mam jego oświadczenia za 2013 r. i dec. o posiadanych ha, nie mam czym się podeprzeć bo ustnie to oświadczyła
ZIUTAAAA

bardzo proszę o wypowiedź
ZIUTAAAA

jest ktoś kto podpowie?
ODPOWIEDZ