Prośba do SYGNITY - zmiana typu beneficjenta w DO - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 maja 2022, 12:36

Witam
Ostatnio była aktualizacja w SYGNITY, dziś zasiadłam do dalszego weryfikowania wniosków na DO, niestety przy osobach których wnioski złożone były ponad 30 dni temu ukazuje się komunikat "Na dzień złożenia wniosku wybrany typ beneficjenta (pole wcześniej było puste) jest niedostępny. Proszę ponownie uzupełnić pola "Osoba ubiegająca się" (pole zaznaczone na niebiesko-obowiązkowe, nic jednak nie można wybrać) oraz "Rodzaj beneficjenta" na zakładce "Dane dodatkowe wniosku" (tu można wybrać) pojęcia nie mam co teraz zrobić, program nie puszcza mnie dalej, a wiadomo, że chyba jak każdy wnioski wprowadzone do programu mam jeszcze nawet z lutego czy marca bo czekam na ZUS - OK-WUD (bo u osób jest przekroczenie kryterium). Czy miał ktoś taką sytuację? Czy jest może przewidziana jeszcze jakaś aktualizacja systemu?
EMJOT85
Stażysta
Od: 18 maja 2017, 15:04
Zajmuję się: SR/FA/SW/ŚR/DM/DE

Napisano: 19 maja 2022, 14:42

Pakiet zawierający:

1. Poprawa modyfikacji niektórych wniosków w zakresie modyfikacji pola rodzaj beneficjenta.
2. Poprawa prezentacji wydruków PDF decyzji.

2-17.5 poprawka już jest
marzenasaw
Referent
Od: 11 wrz 2019, 19:56
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 19 maja 2022, 15:28

Właśnie ten pakiet wprowadził takie zamieszanie :(
EMJOT85
Stażysta
Od: 18 maja 2017, 15:04
Zajmuję się: SR/FA/SW/ŚR/DM/DE

Napisano: 20 maja 2022, 7:33

na helpdesk sygnity piszcie ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem