prosiłam o wzór pisma
prosiłam o wzór pisma
PROSIŁAM O WZÓR PISMA A W NAGRODE ZAMIAST ODPOWIEDZI MÓJ POST ZOSTAŁ POPROSTU SKASOWANY.... DZIĘKUJĘ! DLA ŚWIADOMOŚCI PEWNYCH OSÓB WIEDZCIE ŻE PISZE EWELINA CÓRKA MARIOLI, DLA WTAJEMNICZONYCH WIADOMO O CO CHODZI.
Re: prosiłam o wzór pisma
prosiłam o rade bądz przykładowy wzór pisma do kolegium odwoławczego od decyzjii wydanej przez MOPS, z którą się nie zgadzam. Jak wiadomo Kolegium Odwoławcze to poważna instytucja, i chciałam w miare przejżyście napisać takie pismo, dlatego zwróciłam się o pomoc do Was jako profesjonalistów, abyście mi doradzili jak można sformułować takie pismo,żeby na wstępie nie zostało odrzucone. Zamiast odpowiedzi,pytanie zostało usunięte
(((.

~ Ewelina. Podpisuję się by nie było że to inna osoba zadaje pytanie w tym tematcie, bo już w innych tematach na forum z powodu takiej gafy zarzucono mi oszustwo.
Imię i nazwisko
Adres
Miejscowość, dnia......................
Samorządowe Kolegium Odwoławcze
w...................................................
ul................................................... ..................miejscowość............
Odwołanie
od decyzji ....... podać nazwę i siedzibę organu, który wydał decyzję........... z dnia ......... sygn......podać numer figurujący na decyzji..............
W dniu ............ otrzymałam od ops w .............. decyzję odmowną (czy jakąś tam nie wiem jaką, kopia decyzji w załączeniu) . Dalej trzeba wszystko opisać jak najlepiej dokładniej i w miarę powiedzmy obiektywnie .................................................................................... .
W związku z powyższym proszę o rozpatrzenie sprawy.
Z poważaniem
Podpis
Adres
Miejscowość, dnia......................
Samorządowe Kolegium Odwoławcze
w...................................................
ul................................................... ..................miejscowość............
Odwołanie
od decyzji ....... podać nazwę i siedzibę organu, który wydał decyzję........... z dnia ......... sygn......podać numer figurujący na decyzji..............
W dniu ............ otrzymałam od ops w .............. decyzję odmowną (czy jakąś tam nie wiem jaką, kopia decyzji w załączeniu) . Dalej trzeba wszystko opisać jak najlepiej dokładniej i w miarę powiedzmy obiektywnie .................................................................................... .
W związku z powyższym proszę o rozpatrzenie sprawy.
Z poważaniem
Podpis
Oprócz prosiłam o wzór pisma - Wzory pism przeczytaj również:
wstrzymanie wypłaty świadczeń
jaka podstawa prawna
ekonomiczne usamodzielnienie się
Dec. uchylająca fundusz alimentacyjny
odmowana na samodzielne usamodzielnienie się
PUP
proszę o wzór wniosku do SKO
decyzja uchylająca skuteczna egzekucja
PROŚBA O WZÓR PISMA.
ustalenie adresu u komornika
jak wprowadzić FA NIENALEŻNIE POBRANE do SYGNITY?
pismo do działu ewidencji ludności
Prokuratura
wycofanie wniosku z prokuratury
Składanie fałszywych zeznań-wzór pisma do prokuratury
co to znaczy: data \"do\" powstania należności w przyszłości?