Proszę o informację, pomoc na kontynuowanie nauki
Re: Proszę o informację, pomoc na kontynuowanie nauki
A właśnie jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli na zaświadczeniu z pracy wpisali mi dochód brutto dobry a przez pomyłkę zły netto to czy pcpr sobie sam wyliczy te netto czy jest prawidlowe? bo zaswiadczenie przyjeto ode mnie a ja sie dopatrzyłam ze netto jest zle wpisane i teraz sie martwie troche.
PCPR sam nie wyliczy netto, wyciągnij jeszcze jedno zaświadczenie z pracy i niech napiszą, że tamto było złe (jeśli faktycznie tak było).
Witam , błagam o pomoc...
Skończylam liceum, po nim szkolę policealną - teraz znów zaczynam szkolę policealną od września w sumie drugi kierunek na tym samym poziomie. Nagle Pani z MOPR powiedziała mi ,że pieniądze mi się nie należą bo powinnam zacząć szkołę na wyższym poziomie... Czy to faktycznie prawda???Decyzję mam do sierpnia , chca mi natychmiast wstrzymać pieniądze
dowiedziałam się o tym z dnia na dzień. proszę o szybką odpowiedź mój email [email protected]
Skończylam liceum, po nim szkolę policealną - teraz znów zaczynam szkolę policealną od września w sumie drugi kierunek na tym samym poziomie. Nagle Pani z MOPR powiedziała mi ,że pieniądze mi się nie należą bo powinnam zacząć szkołę na wyższym poziomie... Czy to faktycznie prawda???Decyzję mam do sierpnia , chca mi natychmiast wstrzymać pieniądze

Oprócz Proszę o informację, pomoc na kontynuowanie nauki - Stare tematy przeczytaj również:
zawieszenie pomocy
umowa czy kontakt socjalny dla niepełnosprawnych w PCPR
Urządzenie zakupione z PFRON - po ilu latach można przekazać innej placówce.
pcpr a mops
POMOCY
z kim przeprowadzić wywiad środowiskowy
usamodzielnie - rodzina zastępcza
rodziny niespokrewnione
wanna z hydromasażem
instrukcja kancelaryjna dla PCPR
właściwy powiat
WTZ
odmowa umieszczenia w dps przy wydanej dec. kierującej.
usamodzielnienie