prosze o pomoc
prosze o pomoc
Wezwałam dłużników na wywiad, czy już mogę napisać zapytania do Starostwa o prawo jazdy i Komornika o wpłaty czy czekać, 14 dni jak się nie zgłosi to dopiero. Proszę o pomoc jak robicie?
Re: prosze o pomoc
Ja czekam az przyjda na wywiad bo to od tego zalezy, jak nie przyjda to po 14 dniach robie wszczecie postepowania za uchylajacego i zapytanie do komornika o 6 m-cy wpłat i jak przyjdzie zwrotka i odpowiedz od komornika to wtedy dopiero starostwo i prokuratura.
a jak zjawi sie na wywiadzie to ewentualnie informacje do urzedu pracy o aktywizacje i inf do MOPS-u wierzycielki i na tym koncze.
a jak zjawi sie na wywiadzie to ewentualnie informacje do urzedu pracy o aktywizacje i inf do MOPS-u wierzycielki i na tym koncze.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a co, jeśli nie był na wywiadzie a jest zarejestrowany w PUP czy aktywizuję go czy wydaję decyzję o uchylaniu ( nie płaci wymaganych 50%) ?
A skąd wiesz że jest zarejestrowany skoro nie byl na wywiadzie i nie potwierdził? zreszta to juz nie ma znaczenia, liczy sie to ze nie przyszedł wiec wszczecie postepowania za uchylajacego i jak przyjdzie zwrotka to decyzja za uchylajacego lub umorzenie (jesli byla wczesniej wydana juz taka decyzja)
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a co z postępowanie wobec dłużnika gdy wierzycielka zmarła?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ponawiam 

Oprócz prosze o pomoc - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
likwidacja postepowania egzekucyjnego
Modyfikacja informacji do Urzędu skarbowego
wniosek o podjęcie działań na drugie dziecko
Wpłata od komornika / informacjia
od kiedy uchylenie
zatrzymanie prawa jazdy
zawiadomienie do US po zmianach
NP a decyzja o zwrocie? Elmer?
upomnienia
Pomocy o ratach Elmer może TY!!!!!
wpłata od dłużnika, co dalej , prosze o pomoc
dalszy tytuł