kobieta przyniosła mi zaświadczenie o dochodzie uzyskanym. W programie zrobiłam wniosek o zmianę sytuacji zyciowej i wpisałam dochód uzyskany. Kobieta nie przekroczyła dochodu. Co mam dalej zrobić? Jak zaznaczam, że wniosek nie ma podstawy do zmiany podstawy prawnej i świadczeń to mi nie przechdzi. a jak zaznacze, że ma wpływ to mogę przejść dalej, ale syt. się nie zmieniła. i świadczenia, które miała pozostają. Jak mam teraz wydać decyzję?
jeśli pracujesz na sygnity, to masz opcję po lewej stronie na górze wniosek w związku ze zmianą sytuacja nie wypływa na dochód rodziny akceptujesz taki wniosek i na oknie głównym wniosków załatw bez kwalifikacji powód sytuacja nie wypływa na świadczenia lub inny wtedy takiego wniosku nie wczytuje do realizacji
My piszemy do strony pismo z informacją....powołując się na ustawę i podstawy prawne informujemy, że po przeliczeniu dochodu rodziny po uzyskaniu dochody z firmy x za miesiąc... dochód w przeliczeniu na członka rodziny wynosi...i nie przekracza kwoty kryterium dochodowego uprawniającego do pobierania świadczeń rodzinnych w okresie zasiłkowym...