Proszę o pomoc... zawarcie związku małżeńskiego
Proszę o pomoc... zawarcie związku małżeńskiego
Hej bardzo proszę o pomoc jak wprowadzacie do systemu sygnity.... zmianę jak ktoś pobiera u was już 500 + i po kilku miesiącach zawarł związek małżeński. Kobieta przyszła i złożyła mi pismo informacyjne wraz z aktem małżeństwa. Jak to teraz ugryźć jest to zmiana sytuacji ale nie mam łożonego kolejnego wniosku.... jak to wykonać aby było dobrze
-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
- Kontakt:
Re: Proszę o pomoc... zawarcie związku małżeńskiego
Wchodzisz w administrację, pakiet narzędziowy i modyfikuj dane wniosku. Znajdujesz wniosek i podświetlasz, klikasz zieloną parafkę i wyskakuje ci okienko wniosku. Dodajesz członka rodziny. Jeśli teraz przekroczą kryterium dochodowe to drukujesz nowy dochód, zatwierdzasz wniosek po zmianie i uchylasz wcześniejszą decyzję. Jeśli nie przekroczą to ewentualnie drukujesz nowy dochód i robisz notatkę służbową, że po dodaniu nowego członka rodziny nowy dochód rodziny nadal spełnia warunki przyznania świadczenia i decyzja o znaku..... pozostaje w mocy.
Oprócz Proszę o pomoc... zawarcie związku małżeńskiego - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
co w teczce +500
ROPS
Pilne
Jak odhaczyć...
do Pana Tomka
dochód za 2014-wychowawczy
praktyczna nauka zawodu - 5% średniej krajowej
NP- Elmer i inni!!!!!
Umorzenie NP 500 w Syginty
Zgon dziecka - wszczęcie ?
czy mogę zmienic decyzję?
wzór decyzji np.i żąd.zwrotu.