proszę o wzór odwołania od decyzji w sprawie świadczenia pielęgnacyjnego - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 gru 2010, 13:30

, proszę o pomoc w napisaniu odwołania od decyzji ustalenia prawa do świadczenia pielęgnacyjnego, sprawa ciągnie się od września 2010 r. ja musiałam się zwolnić z pracy by opiekować się babcią( która wymaga opieki 24 h/dobę ma Alzheimera i zagraża sama sobie) mimo, iż babcia ma 2 synów, którzy uzasadnili, że nie mogą się nią zająć a mimo to decyzja jest odmowna. muszę się odwołać do SKO a nie wiem na jaki art. mam się powołać
w decyzji uzasadniają iż jest odmowa z tyt, że synowie mimo, iż napisali że nie mogą sprawować opieki nad matką ze względu na pracę i własne rodziny nie udokumentowali inaczej braku możliwości sprawowania opieki nad matką i dlatego nie ma podstaw do przyznania świadczenia pielęgnacyjnego mi jako wnuczce.
BŁAGAM O POMOC
~Kamila

Napisano: 15 gru 2010, 13:54

nowa
Starszy referent
Od: 10 lis 2006, 12:31
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2011, 14:11

proszę o wzór od odwołania orzeczenia o niepełnosprawności:)
~Aldona

Napisano: 13 sty 2011, 23:28

nie mam wzoru jako takiego, ale napisz co zarzucasz - może lekarz orzecznik był internistą a osoba cierpi na schorzenia powiedzmy słuchu bądź wzroku? albo nie pofatygował się przejrzeć doniesionej dokumentacji? albo wcześniej osoba miał \"wyższy stopień\" a obecnie, mimo takiego samego stanu zdrowia (albo nawet gorszego) ma \"niższy\"?to wszystko istotne sprawy, ale odwołania są indywidualne
~xxx-Lena

Napisano: 03 mar 2011, 0:15

Wraz z dwójka dzieci zostałam umieszczona w domu samotnej matki, ponieważ w matki mieszkaniu, gdzie zamieszkiwala ona z konkubentem i dwójka ich wspólnych dzieci, a także ja z moimi córkami nie było warunków dla tak małych dzieci i było zagrożenie ze strony jej konkubenta, nie stać mnie na wynajęcie mieszkania i czekam tu na przyznanie mam lokalu mieszkalnego, niestety OPS kazał mi pokrywać część kosztów związanych z naszym pobytem tutaj, na co nie mam funduszy... Proszę o pomoc w napisaniu odwołania od ich decyzji... Anielcia, Karolinka, Kasia
~Katarzyna

Napisano: 21 kwie 2011, 17:35

proszę o podanie mi wzoru pisma dotyczacego odwołania sie od decyzji nie przyznania swiadczenia pielęgnacyjnego.
~Aneta

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x