Proszę pomocy!!! - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 wrz 2015, 8:43

Matka ma 2 dzieci każde dziecko z innym facetem składała wnioski o Fa na każde dziecko oddzielnie ( rózni komornicy) w sygnity po zmianach miałam problem już z wprowadzeniem drugiego wniosku ale udało się przyjął komornika i ojca innego niż w pierwszym wniosku , zrobiłam decyzję , sprawdziłam plan wypłat było ok . zatwierdziłam ,żeby wydruki dobrze zrobić i na zaświadczeniu do dłużnika drukuje się ojciec pierwszego dziecka i komornik pierwszego dziecka weszłam we wnioski to samo , nie ma modyfikacji danych wniosku w tym pieprz.. sygnity co mam zrobić siedzę nad tym już drugi dzień i płakać mi się chce POMOCY!!!!
zuza7

Napisano: 08 wrz 2015, 12:27

Czy ktoś podpowie jak to zmienić :(
zuza7

Napisano: 09 wrz 2015, 14:14

zuza7 pisze:Czy ktoś podpowie jak to zmienić :(
mam też taki przypadek ale ja nie miałam problemu z wydrukowaniem zaświadczeń dla każdego. naniosłam najpierw pierwsze dziecko ... komornik... dane dłużnika..
nanosząc drugi wniosek znowu wpisałam dane wierzycielki drugie dziecko, dłużnika i innego komornika i normalnie mi wyszło.
Becia69

Napisano: 10 wrz 2015, 14:11

też tak zrobiłam ale nie zerknęłam we wniosek po jego kwalifikacji utworzyłam decyzję i ją zatwierdziłam i wyszły mi te kwiatki może ktoś wie jak to zmienić przeciez nie może tak iść co zrobić ????????????
zuza7

Napisano: 10 wrz 2015, 14:16

Administracja > Dane osobowe> zamiana dłużników, Powodzenia
meg5

Napisano: 10 wrz 2015, 14:31

meg5 czy pracujesz na SYGNITY , bo jakoś tego nie widzę :(
zuza7

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem