przed złozeniem wniosku do sądu o kuratora gdzie składamy za - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 19 sty 2015, 12:11

Osoba zakończyła pobieranie funduszu alimentacyjnego w naszym ośrodku od m-ca września 2014r., już się nie uczy. Dłużnik na podany wcześniej adres matki do korespondencji nie odbiera korespondencji. Wysłałam pismo do komornika o ustalenie obecnego adresu dłużnika, komornik odpisał, że nie ma możliwości ustalenia jego adresu. Wysłałam pismo do policji o ustalenie obecnego adresu dłużnika, podając adres matki( dłużnik podał wcześniej komornikowi ten adres do korespondencji), policja nie przeprowadziła rozmowy z matką stwierdzili, że mieszkanie było zamknięte nie wezwali na policję, przeprowadzili rozmowę z sąsiadami i odpowiedzieli, że sąsiedzi widują czasami syna u matki. Co powinnam dalej zrobić, gdzie wysyłać pisma aby później ustanowić kuratora do doręczeń? czy dalej wysyłać na adres matki.
Wysłałam również pisma o podjęcie działań do MOPS z miejsca zamieszkania matki, zwrócili z pismem, że dłużnik tutaj nie mieszka.
Proszę o pomoc co powinnam dalej zrobić
grażyna3

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x