przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II
przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II
Witam
jak w tytule właśnie otrzymałam wyjaśnienie z PFRON z dnia 26.02.2016 o możliwości przedłużenia terminu przyjmowania wniosków w Module II w ramach pierwszego naboru do 15 kwietnia 2016 co Wy na to ? będziecie przedłużać?
jak w tytule właśnie otrzymałam wyjaśnienie z PFRON z dnia 26.02.2016 o możliwości przedłużenia terminu przyjmowania wniosków w Module II w ramach pierwszego naboru do 15 kwietnia 2016 co Wy na to ? będziecie przedłużać?
Re: przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II
nie!!! dostaną 2 tygodnie i w tym terminie mają się wyrobić. to chyba nie jest mało biorąc pod uwagę, że większość nie pierwszy raz się stara i wiele papierków nie trzeba kompletować
ale i tak trzeba do 15 kwietnia wydłużyć czy nam się to podoba czy też nie. Jest jak byk napisane w tym piśmie z PFRON-u. Interpretacje osobiste nie wchodzą w rachubę. "Góra" zdecydowała i tego musimy się trzymać...
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
...
Ostatnio zmieniony 01 mar 2016, 10:41 przez Tomasz1981, łącznie zmieniany 1 raz.
jak dostanę takie pismo to wtedy będę wydłużał. na dzień dzisiejszy do nas nic nie przyszło więc pozostaje 30 marzec. może takie pisma przychodzą do pcpr-ów w zależności od województwpcpr123 pisze:ale i tak trzeba do 15 kwietnia wydłużyć czy nam się to podoba czy też nie. Jest jak byk napisane w tym piśmie z PFRON-u. Interpretacje osobiste nie wchodzą w rachubę. "Góra" zdecydowała i tego musimy się trzymać...
Witam,
a gdzie znajdę to pismo, do mnie nic nie dotarło...
a gdzie znajdę to pismo, do mnie nic nie dotarło...
Też się nad tym zastanawiam, czy obligatoryjnie mamy wydłużyć termin przyjmowania do 15.04. (zgodnie z pismem), czy pozostaje to w naszej decyzji a PFRON tym pismem dał nam taką ewentualność..?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
pismo każdy dostanie, a teraz załączam skan pisma
Wyraża zgodę, a nie nakzuje wydłużyć termin. Przesadzają ci studenci, wszystko pod nich
tzn. jeśli ktoś przyjdzie spóźniony 1 kwietnia to mamy przyjac wniosek .... wszystko dla studentów niepełnosprawnych studiujących księgowość lub administrację a nawet nie wiedzą jak ma wyglądać faktura ... a jeszcze do tego stwierdzenia typu: "... jak skończę studia to mogę Panią wygryźć ze stanowiska ... " 

Oprócz przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II - Stare tematy przeczytaj również:
Wyrównywanie Różnic
AS - D
sprzęt rehabilitacyjny - lustro korekcyjne
pomoc w przypadku niekompetencji pracownika
Program wyrównywania różnic między regionami III
Winda zewnętrzna - budynek publiczny
Przyjmowanie wnisków Moduł II
Zarządzenie w sprawie oceny sytuacji dziecka
ocena zasadności przedłużenia umowy rodzinie zastępczej
SPRZĘT REHABILITACYJNY
mata monitorująca oddech dla wcześniaka
Dofinansowanie do wypoczynku poza miejscem zamieszkania