Wniosek na drugie i kolejne. Ptaszki poodznaczane. Dochód "0", żeby nie było. Automat daje odmowę ze względu na "przekroczenie kryterium".
Chyba przestanę na hura wgrywać najnowsze poprawki

Może stan cywilny był zły podany? Powinien być kawaler lub panna.voodoo pisze:Osoba złożyła wniosek 4 kwietnia, dziecko skończyło 18 lat 23 kwietnia. Dziecko te program zakwalifikował jako członek rodziny (nie dziecko choć zaznaczałem "dziecko własne"), osoby zweryfikowałem, przechodzę do tworzenia i podglądu decyzji i decyzja nie uwzględnia tej osoby pełnoletniej. Niestety tej osoby nie mogę już usunąć z wniosku i ponownie wprowadzić, co zrobić aby program mi zaliczył tą osobę do wypłaty za kwiecień?
Robiłeś. i tamte wgrywały się jakoś tak z 15 minut. Ta już sie skończyła mielić. Dokładny czas to od 11.40 do 15.10. Trzy godziny trzydzieści minut. Zdążyłbym postawić cały serwer od zera z pełnym formatowaniem. Katastrofa i dramaturgia. Trzy godziny bezrobocia dla wydawania decyzji - tak na przyszłość to ostrzegajcie, że to będzie trwało dłużej niż godzinę - wtedy włącze update na koniec pracy... Żółta kartka dla koderów (mniej wódki z red bullem na weekendach a więcej podręczników od c++ czy jak tam zwałSYGNITY pisze:Robiłeś wcześniej DPP004 do wersji 2-1.7 ?