Witam,
do ośrodka wpłynął wniosek w formie elektronicznej i został wczytany do systemu (SYGNITY)Okazała się że nie dotyczy naszego Ośrodka, wnioskodawca mieszka w innej gminie. W jaki sposób przekazać wniosek?
Przekazanie wniosku elektronicznego
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Przekazanie wniosku elektronicznego
Trzeba go zapisać do pdf-u i jako załącznik przekazać do innej gminy
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja dostałam z dwóch różnych gmin wydrukowany i spakowany w kopertę 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Hej,
mam taką samą zagwozdkę jak przekazać wniosek elektroniczny....czy wydrukować napisać pisemko i w kopertę czy zapisać na nośniku i w kopertę? Jak robicie?
mam taką samą zagwozdkę jak przekazać wniosek elektroniczny....czy wydrukować napisać pisemko i w kopertę czy zapisać na nośniku i w kopertę? Jak robicie?
Mam podobnie a co ciekawie pani u nas pobiera zasiłek rodzinny i wpisała adres naszej gminy a w 500 adres innej gminy...prawdopodobnie zameldowania...i teraz wysłać do nie wezwanie? Tylko na który adres? Czy po prostu przesłać 500 do innej gminy?
Oprócz Przekazanie wniosku elektronicznego - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
wycofanie wniosku
dodatek internat pilne
rodzina zastępcza
różnica w dochodzie między emp@tią a tym co na pitach
wojak a składki
nie rozliczyła się
OPIEKA NAPRZEMIENNA
500+ a koordynacja
skład do 500
wnioski elektroniczne
Przyznaniem odmowa
Zasądzone alimenty, ojciec nie płaci