przeklęty dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 31 sty 2014, 12:25

mam pytanko... wnioski na DE przyjęte z datą 13 stycznia... uchwała rady gminy uprawomocniła się dopiero dziś i dziś dopiero urząd wojewódzki przekazał nam kasę... ale czekam jeszcze na pismo z archiwum państwowego o nadaniu numeru do spraw dodatku.. koleżanka poprzyjmowała mi wnioski bez zaświadczenia o dokonaniu opłaty skarbowej... i tak się zastanawiam czy jak dostanę numer z archiwum to pisać do wszystkich postanowienie o przedłużeniu terminu i wezwać każdego do dokonania opłaty skarbowej a potem dopiero wydać decyzję i w lutym zrobić wypłatę za styczeń i luty???
Byłam na chorobowym cały miesiąc a oczywiście szefowa nie przejawiła jakiegoś wielkiego zainteresowania tą sprawą i z tego takie opóźnienia w tej sprawie:-(
~kamila

Napisano: 31 sty 2014, 12:26

acha i jeszcze co najlepsze w tym kasa na dodatki będzie dopiero wproawdzona do planu finansowego na lutowj sesji która odbędzie się dopiero 28 lutego i wcześniej nie mogę w ogóle robić wypłat:-)
~kamila

Napisano: 31 sty 2014, 12:32

tak jak piszesz wezwac do oplaty, ale tylko tych co nie korzystaja z pomocy z powodu ubóstwa.. i decyzje po 28.02.
~Magda

Napisano: 31 sty 2014, 13:28

nie musisz czekać na pismo z archiwum. Możesz nadać inny numer. Na pewno musisz przedłużyć termin załatwienia sprawy, wezwać do uregulowania kwoty.
~basia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x