PRZEPRASZAM

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Adam

PRZEPRASZAM

Post autor: ~Adam »

Przepraszam Was wszystkich za to wyprawiam, wiem dużo złego zrobiłem ale jestem w trakcie leczenia, wiem wiem to mnie nie usprawiedliwia, ale potrzebuje pomocy, właśnie w ten sposób chciałem zwrócić na siebie uwagę gdyż jestem bardzo samotny, zostawiła mnie żona, z pracy mnie zwolnili, cały świat mi się zawalił. Teraz zasuwam i składam długopisy i szkoda że już nie jestem z Wami „SOCJALNYMI”. Proszę przyjmijcie moje przeprosiny
~k

Re: PRZEPRASZAM

Post autor: ~k »

To nie TY.
~hehehheheh

Post autor: ~hehehheheh »

Heh Adam daj spokój, \"oni \"nie dają się przegadać, a i tak będą wiecznie narzekać!, (może nie wszyscy),
ja też pracowałem w ops, i zmieniłem branże, bo to nie miało sensu,
pozdrawiam:)
~Adam

ale ta praca była całym moim życiem, pragnę aby to wszystko się zmieniło, chciałem przez te wpisy uwiadomić Wam jak nasz system leży i woła o pomoc tym czasem ja sam potrzebuje pomocy. To jest jak walka z wiatrakami. Mam nadzieję, że młodzi nie będą wybierać takiej pracy, bo przepadną tak jak ja
~Adam

widzicie zero współczucia w Was, kolejny test którego nie zdaliście, Wy się nazywacie socjali? Zero wśród Was współczucia i tak właśnie pracujecie, aby tylko 8h od pękać i spokój, zero pracy socjalnej, jak przychodzi do Was ktoś z takimi problemami to nic nie robicie? Brak pracy socjalnej, zrobić wywiad i kłopot z głowy, a właśnie powinniście pracować po 12 godzi wtedy może za prace socjalną się weźmiecie
~ex

Post autor: ~ex »

E,tam nie pieprz. Ja tam Ci współczuję.
~do adama

Post autor: ~do adama »

po prostu swoim wcześniejszymi wpisami udowodniłeś że jesteś niewiarygodny i koniec.
~Adam

w jaki sposób nie wiarygodny? To , że wytykam wszystkie dziury jakie są, czy ktoś w głębi duszy po zastanowieniu się nie przyzna mi racji? Myślę że większość przyzna i niestety tak się dzieje, tak jest, tak będzie do puki nie rozwalą tych instytucji. To jest tylko maszynka do wydawania pieniędzy i nic więcej, sami o tym wiecie
~do adama

Post autor: ~do adama »

składaj dalej długopisy i pisz jak cie to kręci
~MAGDA 11

Post autor: ~MAGDA 11 »

Adamie w pierwszym wpisie przepraszasz, w drugim użalasz, a w trzecim obrażasz, zobacz jak , w krótkim czasie następują u Ciebie zmiany emocjonalne. Narzekając na pracowników socjalnych , ustawę i nasza pracę nie wyleczysz się z popełnianych błędów , dalej będziesz się nakręcał. Idź do psychologa z nim rozmowa dobrze Ci zrobi . Źle Ci nie życzę, naucz się nie popełniać błędów, które doprowadziły Ciebie do takiego stanu i sytuacji
ODPOWIEDZ