przesyłanie zadłużenia BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 10 lis 2015, 12:20

proszę o pomoc...

w momencie gdy próbuję przesłać zadłużenie do infomonitora (BIG) za pośrednictwem programu Sygnity, pojawia się poniższy komunikat:

"Ostrzeżenie Logowanie do serwisu nie powiodło się! Sprawdź, czy poprawnie wprowadzono login, hasło oraz identyfikator klienta."

Sprawdziłam login, hasło, identyfikator i wszystko jest ok. Zaznaczam, iż logowanie do BIG poprzez przeglądarkę internetową przebiega bez problemu.

Miał ktoś taki problem? Gdzie jest błąd? jak sobie z tym poradzić?
Monia88
Stażysta
Od: 09 cze 2015, 10:09
Zajmuję się:

Napisano: 08 gru 2015, 14:35

tez tak mam? pomoze ktos jak to rozwiazac ???
+ewa

Napisano: 08 gru 2015, 17:41

A ja mam pytanie apropos identyfikatora klienta - wprowadziłam login i hasło do sygnity, należy jeszcze wpisać identyfikator klienta, a nie mam pojęcia co się tam wpisuje. proszę o pomoc! baaardzo!
izu

Napisano: 09 gru 2015, 8:52

Kurcze zadzwońcie sobie do poszczególnych biur, sprawdzą czy macie poprawne te loginy o hasła. Dodam że infomonitor ma hasło na strone i hasło żeby się logowac
Anett07

Napisano: 09 gru 2015, 9:29

Witam.
Mam ten sam problem. Na stronie Infomonitora mogę sie normalnie zalogować i wszystko jest ok, natomiast za pośrednictwem programu Sygnity jest problem :(
mgops30

Napisano: 09 gru 2015, 9:32

spr sobie hasło do SIBIG jesli dobze pamietam macie w infomonitorze w ustawieniach oprocz hasło do logowania do ich strony jeszcze hasło do systemu sygnity i ono musi byc identyczne jak te wprowadzone do programu moze to w tym rzecz
sunshine
Starszy referent
Od: 09 lip 2015, 20:04
Zajmuję się:

Napisano: 09 gru 2015, 9:53

zadzwoncie bezpośrednio do biur jak macie problemy, przystępni ludzie tam pracują i wszystko wyjaśnią, najszybciej i najbezpieczniej ;)
abc123

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x