obecnie trwają przepychanki w Radzie Ministrów bo 6 marca były pieniądze a nagle 18 marca okazuje się, że brakuje 500 mln zł, w dodatku w piśmie z 6 marca jest notatka, że ubezpieczenie społeczne ma być wypłacane od lipca 2014 czyli chcą wprowadzić zwroty dopiero od lipca (pewnie w ten sposób do lipca zaoszczędzą te 500 mln)
nie ma co liczyć na kwiecień, od podpisu Prezydenta ustawa wchodzi w życiue po 14 dniach a dodajmy jeszcze do tego decyzję ośrodka a przecież przed Prezydentem jest Senat i Sejm, Komisja i ewentualne poprawki
robią Nas w bambuko niestety kwiecień nie jest realnym terminem
tzn. w Sejmie wyrobią Bronisław podpiszę sobie później, ktoś zapomni tego opublikować w Dzienniku Ustaw (jak z Trynkiewiczem) no i będzie na opiekunów, że w okresie majówek, długich weekendów szturmują ośrodki
a przecież Seredyn nie ma sobie nic do zarzucenia, ona spokojnie konsumuje wyrok TK, mam nadzieję, że ludzie nie wybiorą jej do PE
\"tyle dobre ze im dluzej czekaja tym wiecej wyrownania bedzie przecieciez kazdy miesiac to 520 zl. \"
To może złóż podanie, żeby tobie pobory wypłacali jednorazowo raz w roku. Wtedy taka dobroć i ciebie spotka, bedziesz miała okazję dorwac tez większą kwotę i to duzo większą niz my. A to jeszcze większą dobroć.
Mi są pieniądze potrzebne na wczoraj i wcale mnie nie pociesza to że wyrównania będą większe bo wolę żeby oddali pieniądze które się należą od lipca i na bieżąco niech wypłacają. Ja nie mam innych dochodów musiałam się zapożyczyć bo człowiek nie ma za co żyć!