Psycholog szuka pracy :) - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 05 cze 2016, 16:32

Witam serdecznie :) Jak w temacie: szukam ciekawej i rozwojowej pracy na 1/2 etatu na terenie Południowej Wielkopolski (Ostrów Wlkp. Kalisz, Pleszew, Krotoszyn, Ostrzeszów, Kepno etc.). Chętnie podejmę pracę w ZOZ-ie lub NZOZ-ie (poradnia leczenia uzależnień, zdrowia psychicznego, hospicjum domowe, oddział paliatywny), w jednostkach organizacyjnych pomocy społecznej lub w oświacie (szkoły, poradnie psychologiczno - pedagogiczne). Jestem psychologiem z 12-letnim stażem pracy w oświacie (gimnazjum,szkoła podstawowa,szkoła średnia), pomocy społecznej (DPS-y, dom dziecka, centrum interwencji kryzysowej) i ochronie zdrowia. Obecnie kształcę się w nurcie psychoterapii systemowej (III rok szkolenia) w poznańskim WTTS(https://www.wtts.edu.pl/) Posiadam specjalizację z organizacji pomocy społecznej, ukończoną-między innymi-szkołę trenerską i studia podyplomowe z doradztwa zawodowego. Jestem certyfikowanym Trenerem Treningu Zastępowania Agresji ART. Ukończyłem I stopień szkolenia z terapii krótkoterminowej skoncentrowanej na rozwiązaniach w Centrum PSR. Od września rozpocznę studia podyplomowe z psychologii transportu i terapii poznawczo - behawioralnej zaburzeń dzieci i młodzieży w warszawskim Centrum Terapii Poznawczo - Behawioralnej. Aktualnie pracuję między innymi w szkole, ale powoli dojrzewa we mnie myśl o zmianie otoczenia i wyjścia ze strefy komfortu dla osobistego rozwoju :)) Rozważę każdą propozycję pracy w zawodzie. Osobom zainteresowanym prześle CV. Mój adres mailowy: [email protected]
Michał 36

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x