radix fkb+, kadry+ i place+

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~m

Re: radix fkb+, kadry+ i place+

Post autor: ~m »

a u nas nadal echo z obsługą programów. nikt nie ma czasu żeby wprowadzać pracowników czy też księgować. masakra.
~Kinga

Post autor: ~Kinga »

Mam pytanie : program Płace i Kadry w wersji DOS czy SQL
~m

sql
~magdulka

Post autor: ~magdulka »

A wie ktoś moze ja k cofnąć zamkniecie roku w tym fkb
~robert

Post autor: ~robert »

z tego co wiem to nie da się cofnąć zamknięcia roku, program pozostaje już tylko do podglądania zapisanych księgowań. Pierwszy mój rok z tym programem więc mogę się mylić
~Kaja

Post autor: ~Kaja »

Ja mam fkb+ i jestem zadowolona. Trzeba się go nauczyć i stopniowo poznawać.
~m

a powiedzcie jak ustawic składniki list wypłat zeby mi liczylo wynagrodzenia. zrobilem wzor listy. dodalem skladniki i nie liczy mi brutto a do wyplaty liczy mi na minusie :(
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

Od roku używamy FKB+ i jest ok (oczywiście nie jest idealnie) a od tygodnia wdrażam PLACE+ na razie koszmar ale myslę ze będzie GIT
~Karola

Post autor: ~Karola »

Mam pytanie jek rejestrujecie faktury w tym programie bo za diabła nie mogę dojść? Chodzi o księgowanie na rozrchunki i potem ściągnięcie tego.
~AlicjaK

Post autor: ~AlicjaK »

A wie ktoś jak cofnąć zamkniecie roku? Lub jak usunąć BO pobrany na podstawie BZ z poprzedniego roku? Proszę!!!!
ODPOWIEDZ