Rodacy WIADOMOŚĆ DNIA !!!
Re: Rodacy WIADOMOŚĆ DNIA !!!
a,
niech klienci nie czekają tylko zapytają Rostowskiego dlaczego będą mniejsze kwoty do rozdysponowania na zasiłki w przyszłym roku. Może to praca socjalna ma wygenerować doatkowe środki dla budżetu państwa czy gminy? Kpina! Jak się ma plapki na oczach to się widzi tylko tyle na ile pozwoli ten co klapki zakłada.
niech klienci nie czekają tylko zapytają Rostowskiego dlaczego będą mniejsze kwoty do rozdysponowania na zasiłki w przyszłym roku. Może to praca socjalna ma wygenerować doatkowe środki dla budżetu państwa czy gminy? Kpina! Jak się ma plapki na oczach to się widzi tylko tyle na ile pozwoli ten co klapki zakłada.
a,
od konia różnimy się tym, że poza oczami mamy rozum.
od konia różnimy się tym, że poza oczami mamy rozum.
no ta dzibar specjalista od samorządu -
Łukasz nie wiedziałem , że ty koń jesteś.
do b...
czy zainteresowanie trzeba wywalać na forum frustratów bo nie ma już z kim porozmawiać i pozostały wklejki jak Łukaszowi i dzibar ?
Łukasz nie wiedziałem , że ty koń jesteś.
do b...
czy zainteresowanie trzeba wywalać na forum frustratów bo nie ma już z kim porozmawiać i pozostały wklejki jak Łukaszowi i dzibar ?
Donald Tusk powinien był zdecydowanie zostać ministrem sportu.
a
jak nie masz nic do powiedzenia w temacie (tylko perosnalnie żałośnie docinasz) to po co się wcinasz? Płacą ci za to?
jak nie masz nic do powiedzenia w temacie (tylko perosnalnie żałośnie docinasz) to po co się wcinasz? Płacą ci za to?
no Ty Łukaszu to masz dużo do powiedzenia wlkejki robiąc i co do roboty juz sie przyszło to zaczynamy wklejki a klienci czekaja??????????????????
rozumiem, że Ty jesteś na urlopie, na chorobowym, albo jesteś osobą bezrobotną poszukującą pracy.
a ja to mam jeszcze ze 2,5 wolnego a potem się zobaczy co się będzie działo - wikt jest, opieurnek jest, ciepło i rozrywki zapewniają ciekawe zwłaszcza nocne. Wpadł byś Łukaszu na chwilę do zobaczysz jak tu fajnie jest, i miałbyś nowe doświadczenia zawodowe. Kumasz i kminisz.
No to warunki do \"rozwoju\" emocjonalnego, moralnego i intelektualnego masz zapewnione. Jeśli coś faktycznie jest na rzeczy.
Zresztą, co tu dużo gadać, jak nie ma o czym mówić.
Zresztą, co tu dużo gadać, jak nie ma o czym mówić.
Oprócz Rodacy WIADOMOŚĆ DNIA !!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Potrzebuję Pomocy!
Film o TW \"Bolku\" wyciekł do sieci
Pierwszy w Polsce ślub dwóch kobiet
12 września 1683 roku
Nie masz dzieci? Zapłacisz!
poczytac warto
potrzebuje pomocy jakiejkolwiek
Jakie szkolenia?
Gorąco w PIS
kolejna dobra wiadomość dla zwykłych zjadaczy chleba
odszkodowanie.....