Rolnikom przysługuje świadczenie pielęgnacyjne - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 15 lut 2014, 20:59

Kati podpowiadasz jak składać fałszywe oświadczenia. Sama znam te rolniczki nie wykonujące pracy w gospodarstwie. Moja rolniczka która pobiera śp handluje płodami rolnymi, jajkami itp przez kilka dni w tygodniu. Jak rano przed pracą robię zakupy to od wielu wielu lat ją widzę. Pola ona nie ma za to jej mąż ma ponad 10 ha i pracuje na etacie od ponad 20lat w miejscowej fabryce. To się pytam kto obrabia to pole. Jak nic ta, która pobiera śp - ochoczo napisze: ja pouczona o odpowiedzialności karnej oświadczam, że.......To stosunkowo niewielka cena za 820zł miesięcznie czystego grosza. Przecież ci durnie, którzy za niewiele więcej jak woły robocze zapieprzają w tym kieracie pod nazwą ŚWIADCZENIA RODZINNE. Nie wiele im jak pisałam trzeba zapłacić a zwyzywać też ich można bezkarnie. Przecież to urzędnicy, nieroby i oszuści niech się cieszą z ochłapów które zarabiają. Jeszcze trochę to wszyscy będziemy niepełnosprawni i wówczas dopiero będziemy zasługiwać na szacunek. I wówczas Kati nam przyzna - jak ze swojego, no tylko trzeba napisać jedno oświadczenie ....pouczona o odpowiedzialności karnej, oświadczam że.........Wszystko co chcesz - jak zapomniesz jak nałgać Kati ci służy pomocą.
~Judyta

Napisano: 15 lut 2014, 22:30

Judyto ty I.D..O.T.K.O czy ta pani dostała ,sw. piel.,że jest ładna zastanów się ty PUSTOKU żal ci co.?
~.....

Napisano: 15 lut 2014, 23:09

Pani Judyto jest pani strasznie msciwa . okropna
~opiekun ON

Napisano: 15 lut 2014, 23:39

dobrze napisane, urzędnicy to nieroby pijące tylko kawę i na forach głupoty swoje wyciągac,a praca ? a no to trzeba dac odmowe a niech sie odwoła .Myslę,że wypłatę powinniscie dostawac jakies 520zł.i to chyba za dużo .
~ola

Napisano: 16 lut 2014, 0:13

Judyta - brawo! pzdr.
~Iks

Napisano: 16 lut 2014, 0:18

iks -przyznajesz sie dobrowolnie do tego
,,Przecież ci durnie, którzy za niewiele więcej jak woły robocze zapieprzają w tym kieracie pod nazwą ŚWIADCZENIA RODZINNE. Nie wiele im jak pisałam trzeba zapłacić a zwyzywać też ich można bezkarnie. Przecież to urzędnicy, nieroby i oszuści niech się cieszą z ochłapów które zarabiają.\'\'
~Kati

Napisano: 16 lut 2014, 0:34

Ja to odczytałem jako gorzką ironię.
~Iks

Napisano: 16 lut 2014, 0:36

ja to wiem ale nie wszyscy to tak odczytują dlatego to pytanie
~Kati

Napisano: 16 lut 2014, 1:28

Nieroby siedzące i p................... w stołki.
~zulu

Napisano: 16 lut 2014, 17:43

zulu w większosci tak jest, ale co do Kati to nie, Kati pozdrawiam.
~xxx

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x