ROPS - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 02 sty 2017, 16:14

Przed wysłaniem wniosku do ROPS nie wprowadzałam ich do programu, robię to dopiero po otrzymaniu decyzji pozytywnej lub negatywnej z ROPSU. Po wprowadzeniu wniosku biorę kwalifikuj i postępuje tak samo jak z decyzjami, które ja wystawiam tylko zamiast treści swojej wpisuje sobie treść z ROPSU. Podpowie ktoś jak mogę inaczej wprowadzać decyzje otrzymane z ROPSU?
Ula1

Napisano: 02 sty 2017, 16:23

inaczej chyba się nie da
istotne żeby zaznaczać, że Marszałek, wtedy w sprawozdaniu będzie wykazywać koordynację
anabelka

Napisano: 03 sty 2017, 10:33

anabelka pisze:inaczej chyba się nie da
istotne żeby zaznaczać, że Marszałek, wtedy w sprawozdaniu będzie wykazywać koordynację
dzięki
Ula1

Napisano: 03 sty 2017, 11:31

Wniosek załatwiasz bez kwalifikacji - przekazanie zgodnie z właściwością do marszałka
Natomiast decyzje: wszystkie decyzje- operacje-decyzja bez wniosku - wówczas dobrze liczy do sprawozdań
kotek

Napisano: 04 sty 2017, 9:07

kotek pisze:Wniosek załatwiasz bez kwalifikacji - przekazanie zgodnie z właściwością do marszałka
Natomiast decyzje: wszystkie decyzje- operacje-decyzja bez wniosku - wówczas dobrze liczy do sprawozdań
A jaki podać powód zamknięcia przy załatwieniu wniosku bez kwalifikacji? A wytłumaczysz mi jak się robi sprawozdanie w programie bo jak do tej pory robiłam sprawozdanie ręcznie?
Ula1

Napisano: 04 sty 2017, 9:22

kotek pisze:Wniosek załatwiasz bez kwalifikacji - przekazanie zgodnie z właściwością do marszałka
Nie doczytałam, że mam podany powód załatwienia wniosku bez kwalifikacji. A wytłumaczysz mi jak się robi sprawozdanie w programie bo jak do tej pory robiłam sprawozdanie ręcznie?
Ula1

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x